Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• takie fale namiętności napędzają słońce i wiatr,  a morze czy ocean- to większa część, życia!
    • @Starzec Bo wschody są za wcześnie i żeby upilnować, trzeba by spać na dworze - a zachody są w sam raz w czasie randki, np.  Ale są równie piękne. 
    • Słysząc fale , dociera do mnie wezwanie o pomoc  Czuję się jak marynarz na bezludnej wyspie  Pani wpada w moje ramiona  Czyżby to była nowa miłość ? Jej oczy mówią mi , że ma dla mnie serce pełne uczucia  W moich dłoniach będzie bezpieczna  Wkraczamy w krąg miłości  Na morzu kołyszą nas fale , na ladzie czekają tańce i zabawa  Proszę zostań tutaj na lądzie  Dam Ci niejedną różę  Wspólnie będziemy pływać po morzach i oceanach , odkryjemy nowe lądy  Nie zawsze miłość przychodzi , czasem przypływa z falami  Jesteś moja witaminą M Nawet jeśli będę na końcu świata usłyszę Twoją miłość  Nasz statek to nie tylko statek miłości , to statek z sercem pełnym uczucia                                                                                                                                                                                                                            Lovej . 2026-07-26                       Inspiracje . Przygoda i miłość 
    • @Migrena Czaruś byłeś i jesteś :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Starzec Niekoniecznie! Oczywiście, widowiskowo zachody słońca potrafią zachwycić i trudno od nich oderwać wzrok, natomiast wschody słońca, cytuję: "Wschody słońca są niezwykle piękne, zachwycając gronem żywych barw, panującym wszędzie spokojem oraz unikalnym, porannym światłem."
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...