Nefretete Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 Najniższy punkt na lontach twojej kobiecości stanowi depresja nie martwego morza n.e. Samo zrozumienie jej - droga! Mi, przejścia! Promieniami oszkleni, w słońcu zaślepieni Nie widząc pasów, zakazów, czy przykazów, tylko stop! Człowieczeństwa jest sznurkami ; martwe źrodło pustynne wynagrodziła nam burza piaskowa szukając wody - przez mgłę widzi ciebie! A co dopiero mnie Szybką opada w końcu, ścieramy się jeszcze konotacją naszych tornad, tworząc wespół ,, F " w sejsmiczność, nie wybuchła odległość nową - przycisk tej detonacji trzymamy my! Z tego, całego gorąca powstrzymujemy się Obrazem świata; globusem kręcimy uczucia palcami wrzynając się głębiej, w grawitację 2
A-typowa-b Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Nefretete Fajnie Tobie wyszło. 1
Nefretete Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @A-typowa-b Dziękuję! Jestem na pewnym etapie znajomości -:) Pozdrawiam ciebie serdecznie - szkoda, że to nie ty -:))
A-typowa-b Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Nefretete ech, co za pech Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nefretete Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @A-typowa-b Moim zdaniem, pechem jest istota niezaufania. Stosując jednocześnie zasadę ograniczonego, gdzieś jednak tkwimy, obok zapierda....nia. Całość skłania mnie do refleksji; poznawać się mało, jest większym przyciąganiem naszej znajomości, w ostateczności my wiemy, co nastąpi.
A-typowa-b Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2022 @Nefretete istota zaufania dla niektórych bywa ciężka. Raz poparzony, już nie wracasz taki sam, wtedy zaczyna pracować zasada ograniczonego. Czasem pozostają tip-topki, ale nie każdy chce czekać, czasami nie ma na to czasu. 1
Nefretete Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2022 @A-typowa-b U mnie akurat, z tym kłopotu nie ma. Ponadto, dziękuję, że zdecydowałaś się słowo zostawić, pod treścią. Reszta, jak piszesz. Nie korzystam z takich maści. Wolę pisać do kogoś, czy rozmawiać. Tak, dzisiejszy czas, jest na wyciągnięcie ręki; jak sama, za pewne wiesz, jest dzisiejszym bogactwem! Pozdrowienia dla ciebie @słone paluszki Dziękuję! Pozdrowienia tobie przesyłam
Rekomendowane odpowiedzi