Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

każdego ranka otwierając oczy widzę ją wpatrzoną   niczym w smaczny kąsek    przywiera miękkim łebkiem do ręki  ślini się mrucząc jak traktor czułość oprócz pełnej miseczki  to najwyższa wartość   chodzi z gracją wzorem pantery poluje na pluszową myszkę to tu rzuci kłaczek  to tam rzuci   jednak gdy śpi wtulona we mnie  całą swoją kosmatą miłością      wiem  nie ma lepszej witaminy
    • @Czarne Słońce Świetne! Pozdrawiam!
    • no nie wiem jak Cie juz dociśnie do ściany to raczej zrobi z Ciebie pasztet niż gdzieś weźmie,  choć fajnie brzmi i się rymuje

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Myślisz, z przodu przyszłość,  z tyłu przeszłość,  teraźniejszość trwa mrugnięcie.  Droga wciąż przed tobą,  idziesz, kroki stawiasz kolejne.  Zostawiasz za sobą przestrzeń,  dziurę, w którą napływa  nowa porcja powietrza.  Myślisz, nie ma pustki.  Zawsze coś wypełnia  ......zawsze! Ukłucie bolesne,  a co z sercem?  Pustka, próbujesz wypełnić,  czekasz aż spłynie nowe.  Mija czas, pustka trwa,  ...trwa już zbyt długo...
    • @marekg zamiast sex napisałabym miłość i mim zdaniem nieuzbrojonym okiem jest zbędne i również zbędne w pełni nas Kredens pozdrawia 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...