Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) Zanim wepcham się na afisz jako człek do bólu prawy to pod dywan pozamiatam wszystkie moje brudne sprawy i cóż z tego, że powstaną wybrzuszenia, liczne garby dla ciekawskich wytłumaczę że tam leżą moje skarby. Przyszłym gościom się nakaże chodzić po tych wybrzuszeniach potem te nierozdeptane poupycham po kieszeniach wtedy też na ochotnika po zakupy iść się zgłoszę i to właśnie tym sposobem wszystkie brudy powynoszę. Oglądało się na filmach że jak robi się podkopy ziemię sypią na spacerniak ja zaś sypnę z tyłu szopy lub to zrobię tuż przy sklepie gdy otoczą mnie półgłówki udam, że kieszenie trzepię bo na wózek brak złotówki. W końcu, gdy się z tym uporam a nadejdą takie czasy wezmę prysznic i czyściutki udam się na letnie wczasy po powrocie wystartuję wybór duży mam wszelako może będę prezydentem dzisiaj przędę jako tako. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Henryk_Jakowiec (wyświetl historię edycji) 6
Nata_Kruk Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... ich nie da rady podejrzeć... jeden strzeże drugiego. Tylko muzykę dopisać i jest gotowa piosenka do kabaretu. Pozdrawiam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 @Nata_Kruk Fakt, że przebić się nie zdoła przez kordony polityczne nawet krasnal, choć jest mały i kontakty miewa liczne. Nawet z drona nie dopatrzysz chociaż on szpieguje z góry bo na wysypisko śmieci polityków wożą fury. On wysiadać z niej nie musi bo na szczeblu prezydenta do sprzątania spraw niechcianych to jest rola asystenta. Pozdrawiam :))) HJ 1
Rekomendowane odpowiedzi