OloBolo Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Przepis po Polsku -Marian Załucki : Wziąć tego, czego nie ma dodać soli i kminku potem zmieszać z tym, czego brak chwilowo na rynku. Mieszać długo, dokładnie- jak się znudzi to przestać i posypać tym na co absolutnie nas nie stać. Można smażyć, lub upiec, lub przypalać na rożnach polewając tym, o czym nawet marzyć nie można. Wszyscy u nas to jedzą- dla każdego wystarczy, na tym właśnie polega polski cud gospodarczy. Kiedyś było tak jak w tym wierszyku powyżej, teraz jest zupełnie inaczej, nawet kobiety nauczyły już się gotować, weźmy na ten przykład taką panią Martę;) ... no, ale do rzeczy. Zamieszczamy tutaj swoje ulubione, sprawdzone przepisy, takie, no wiecie, co to mucha na nich nie siada. Popisówka-że niby my tacy ę i ą przed rodziną i znajomymi. Jeśli temat się spodoba-fajnie-jeśli nie to nie. Ja ostatnio wziąłem się za kiszonki, jak babcię kocham-wszystko potrafię ukisić ;) .... i nie żebym się chwalił, albo co, taka jest prawda.- Wszystko jest trudne nim stanie się proste. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 26 Listopada 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
OloBolo Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 @Gosława Ty i te Twoje słodycze. Znowu chcesz żebym przytył ?
OloBolo Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 @Gosława łał...ale szalejesz. Poproszę o przepis. u mnie znowu kilka kg. więcej :(....tylko nikomu nie mów, że aż tyle ;(
OloBolo Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 @Gosława nie no....kijki? ....tam się pewnie ruszać trzeba, a mnie się nie chce. W pracy tak się naruszam, że potem w domu to tylko leżałbym ;)
OloBolo Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 @Gosława ale za to jaki ... przystojny ostatnio...ha ha ha ;)
OloBolo Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) @Gosława kiedyś myślałem, że faceci mają więcej kubków smakowych od kobiet, a tu okazuje się że wcale nie . Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 27 Listopada 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
OloBolo Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 @Gosława tak trzymaj i... zamieszczaj tutaj swoje ulubione przepisy...nie bądź egoistka-dziel się swoim szczęściem z innymi ;)
OloBolo Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 @Gosława ...ha... zobaczymy ;)
OloBolo Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2021 (edytowane) widzę temat mało chwytliwy ... szkoda ;( zrobiłem za namową Mateusza BULGOGI. Niebo w gębie. Polecam. a w tych przepisach tej pani ( patrz wyżej ) ... to ja się chyba zakochałem, ostatnio bardzo kochliwy jestem ;) Edytowane 14 Grudnia 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
OloBolo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 bigosik na święta zrobiony :) ... tym którym dałem popróbować - chwalą że to symfonia wręcz :) ........nie no, niech im będzie---jestem wielki ;)
OloBolo Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 biorę się za robienie ŻEBEREK PO KOREAŃSKU :) Dam znać potem czy faktycznie takie fantastyczne są ;)
OloBolo Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 .....co się tyczy żeberek to tak: szczerze pisząc to ...y nie urywają, zjadliwe są nie przeczę, choć te nasze moim zdaniem lepsze są. to tyle o ile, widzę tematy kulinarne mało kogo tu interesują .... więc papatkiiiiii ;)
Rekomendowane odpowiedzi