Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Na nic zaświadczenia

Gość Natalka16

Rekomendowane odpowiedzi

Młodzieniec Kajetan syn Zygmunta z Poznania
Musiał przed komisją wojskową stanąć z rana
Czy w majtkach wszystko w porządku?
Dojrzał piersi doktor w rządku
Iza kategorie A dotykiem przyznała

Edytowane przez Natalka16 (wyświetl historię edycji)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Również się dziwię temu j...emu entuzjazmowi, bo to przecież coraz bliżej grabarza. A odnośnie alkoholu i pisania wierszy:   Wodolejstwo   fraszki pisywał Adam ze Środy lecz jak Mickiewicz chciał tworzyć ody więc te swoje teksty krótkie choć spirytus pił nie wódkę mocno rozcieńczał dodając wody   Pozdrowionka.
    • Świetny wiersz. Jeśli się nie pogniewasz dodam kilka swoich limeryków a'propos.   Szmery w sercu   miał u pacjenta chirurg z Poznania dwie dziury w sercu do załatania aby wszystkie szmery znikły użył nowej świetnej igły chciał by płacono mu bez szemrania   Biedny rymowany wiersz   wiersz analizie poddał się w Tczewie młodej po studiach krytyczce Ewie rozbierała go powoli i do dzisiaj wciąż mu stoi przez rymy obraz jej twarzy w gniewie   Rozpamiętujący wiersz   wspominał sobie wiersz pod Sorento tamtego lata mnie tu poczęto myśl o sławie wprost zżerała ale chyba dałem ciała wszystko przez ciebie ty głupia puento   Pozdrowionka.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Na plaży morskiej, w porannym brzasku, leżała sobie laska na piasku, Przyszedł nudysta, z laski skorzystał. Dzień cały chadzał z laską po piasku.               Świat się kręci, świat się zmienia... jak tak dalej pójdzie, to już niedługo możemy spodziewać się odbicia w drugą stronę. Każdy materiał ma jakąś wytrzymałość zmęczeniową. A co do lasek to ekspertem nie jestem, więc rzeczywiście tylko w limerykach, a tych formuła jest, jaka jest.      Pozdrawiam :)
    • @error_erros A mnie to głównie optymistyczne chodzą po głowie.
    • @poezja.tanczy Dzięki, chociaż wierszyk trochę nieaktualny z braku mrozu. Pozdrawiam.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...