Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 @Antoine W Od oseska ciągle czekam bom nadzwyczaj jest ciekawy co za chwilę się wydarzy i jak się potoczą sprawy. Pozdrawiam :))) HJ 1
Nata_Kruk Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ideałem.? dobry zamysł lecz czy uda się ta sztuka ja od dekad czynię próby "ideału" w sobie szukam . . . . ;) gdzie nie zerknę to mankament ale staram się czasami już spisuję wniosek - z żalem bez usterek nie da rady Pozdrawiam, Heniu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 @Nata_Kruk Mieć nadzieję i w nią wierzyć to podstawa, to rzecz święta gorzej, gdy jej nie stosujesz gorzej, gdy się nie pamięta planu, co zaledwie wczoraj był jedyny, najważniejszy dziw, że puścił go w niepamięć kto wiadomo dzień dzisiejszy. Tu nasuwa się konkluzja trzeba swoje przemyślenia zapisywać by uchronić choć część z ich od zapomnienia. Serdecznie pozdrawiam ;))) HJ 1
Nata_Kruk Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... dzień mnie już goni do innych spraw. Dzięki za odezw.! :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 @Nata_Kruk Tak już będzie dzień po dzionku bo następne są w ogonku i choć się nie ujawniły zacznij na nie prężyć siły. Serdecznie pozdrawiam ;))) HJ 1
Rekomendowane odpowiedzi