Lahaj Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) gdy zdejmuję hełm vr spada na mnie nagle świadomość tu i teraz przez dłuższy czas nie mogę złapać tchu nie mogę opanować drżenia rąk i mięśni twarzy siedząc w fotelu córki której w tej rzeczywistości już nie ma na kolanach ściskam jej ulubionego misia z wielką dziurą w głowie jesteśmy do siebie podobni Edytowane 4 Listopada 2021 przez Lahaj (wyświetl historię edycji) 5
beta_b Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Życie w vr dzieci mnie przeraża. Rozmawiałam z takimi, co plączą im się światy, mają bóle głowy, problemy z błędnikiem, ciśnienie oczne. Ciekawe, że same dostrzegają objawy z ciała, a siedzą. Oba światy są kompatybilne, równolegle, równie rzeczywiste. Cienka granica, by nie przechylić się na drugą stronę lustra. bb 1
Lahaj Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @valeria @beta_b Mam takie alt wyobrażenie w którym nic się nie zmieniło córka żyje żona żyje nic się nie zmieniło. Lub tez na odwrót zostałem sam a wyobrażam sobie ze są wciąż przy mnie. Co jest rzeczywiste? Jest to jedna warstwa. Druga to rzeczywiście ta w której córka ucieka w świat cyfrowy dalej i dalej aż do zupełnego zatracenia. pozdro
jazzkółka Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @Lahaj Dobre! Nieobecności nieusprawiedliwione, a klasy nie da się powtarzać. Co po virtualtuti militari, gdy dziecko nie będzie chciało potem znać rodzica, który, gdy go potrzebowało, bujał w równoległej nierzeczywistości... Pozdrawiam.
Lahaj Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @opal to jest jeszcze inaczej. Bo one otarły się o smierć. A ja niejako przy nich tez trochę.
Rekomendowane odpowiedzi