Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Chociaż leżę w cudzym łóżku jednak w nim nie cudzołożę łóżko mi odstąpił kumpel, który wybrał się nad morze. Leżę w łóżku z cudzą żoną jednak też nie cudzołożę bo to żona mego kumpla, który wcześniej zmarł niebożę. Teraz w moim łóżku leży świnia bo ją ktoś podłożył oby za tą niecną podłość jutrzejszego dnia nie dożył. Wobec takiej sytuacji rezygnuję z tego łóżka gdzie jest kołdra wyświniona prześcieradło i poduszka. Choć nie jestem drobiazgowy lecz porządek w łóżku lubię w moim własnym poharcuję kiedy będę już po ślubie. Trzeba będzie się przestawić na bok muszą pójść nawyki a ja stanę się ekspertem od łóżkowej polityki. Dosyć sporo już liznąłem w tym temacie i materii jeszcze muszę się podszkolić wejść w meandry pikanterii. 5
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Gosława Można i to całym sercem z odległości, platonicznie tylko trzeba słać mi impuls bym odebrał to liryczne. Bez fizycznych obmacywań w słowach też są namiętności które są wyrazem uczuć w naszej szarej codzienności. Pozdrawiam :))) HJ
A-typowa-b Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 @Henryk_Jakowiec Słowa mają moc, a za nimi wyobraźnia.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 @A-typowa-b Prawdą jest, że nieraz słowa w jedną jak i drugą stronę mogą ranić mogą cieszyć lub też inną wybrać drogę. Pozdrawiam :))) HJ
Nata_Kruk Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. treść świetna do piosenki kabaretowej i.. może niejeden kabareciarz chciałby być autorem. Pozdrawiam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 @Nata_Kruk Jeśli chcą to proszę bardzo mogą śpiewać, parodiować mają moje przyzwolenie. Czy mam to opatentować? Pozdrawiam :))) HJ 1
Rekomendowane odpowiedzi