Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• _M_arianna_ zmienił(a) tytuł na Ada bez rombu, lub morze bada.
  • _M_arianna_ zablokował(a) ten utwór
  • _M_arianna_ odblokował(a) i zablokował(a) ten utwór
  • _M_arianna_ odblokował(a), zablokował(a), odblokował(a), zablokował(a), odblokował(a) i zablokował(a) ten utwór
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Pójdę śmiało póki ciało, choć urośnie mgła i szadź. Pójdę śmiało póki ciało, jeszcze dane, żyć i trwać.   Może obłok da mi szczęście lub kałuża prosto w twarz. Może znajdę bieli wzgórza, co widuję w lekkich snach.   Jeszcze słowa nucą myśli i w klepsydrze syczy czas. Jeszcze wstaję, pełen wiary, przesypywać własny piach.   Słucham wiernie szeptów rzeki i poprawiam serca ster, a horyzont - sens daleki, to jedyny słuszny cel.   Wiem, że wszystko się ułoży, bo po trenie dźwięczy pieśń. Wiem, że palec wskaże Boży, najpierw miłość, potem śmierć.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Edukacja zdrowotna to przedmiot dobrowolny.   Teoretycznie.   Przedmiot dobrowolny to taki, na który się można ZAPISAĆ.   Przedmiot dobrowolny to taki, z którego można w każdej chwili zrezygnować.   Przedmiot szkolny jakikolwiek to taki, w którym nauka opiera się na podręczniku, o którym możemy powiedzieć, co zawiera. W szczególe, nie ogóle.   Standardy WHO jasno określają cele edukacji zdrowotnej.    Czy Państwo już zaszczepiliście swoje dzieci wg wytycznych WHO w trakcie nie tak dawno zakończonej pandemii? To też element zdrowia.   Czy Państwo przestrzegajcie dokładnie takich norm żywieniowych jakie promuje WHO?   itd itd     @Arsis Bardzo nieładny wpis wobec dziecka.  Poza tym jest tyle istotnych szczególow w zależności od konkretnej szkoły konkretnego nauczyciela konkretnego wieku dziecka itd itd     Pozdrawiam w berecie ;)                    
    • @Ajar41A nazwę miasta nie zmieniono na np. Smokogłowy? :) 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

PRZEPRASZAM za kolegę, @wierszyki zrobiłaś zgodnie ze swoim sumieniem.   @Arsis Zawsze można dziecko wpisać, gdy się się dojdzie do wniosku, że samemu nie daje się rady rozmawiać na temat zdrowia, chorób i higieny, diety i in. Wierzących masturbacja nie dotyczy, mają inne sposoby...
    • @iwonaroma... co ja się napatrzyłam na ten trzeci wers i.. w końcu znalazłam... :)                             Dzięki na obecność i dobre słowo. @lena2_.... @Natuskaa... cieszę się bardzo, że spodobała się treść, ślę... :)                             za Wasze słowa upodobania.  Dziękuję @tetu... potrafisz wgryźć się w szczególiki i ciekawie o tym piszesz. Dziękuję bardzo.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...