Lahaj Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 nic nie jest takie jakim się wydaje wszyscy mówią że kończy się świat który to już raz rzeczywistość goni projekcję? a dla mnie świat dopiero się zaczyna 5:15 jak codzień otwieram się jak jadłodajnia dla najuboższych serwuję konkretne niewyszukane rozwiązania kanapka z jajkiem herbata odrobina cukru usuwam przeszkody wewnętrzne sprzeczności bazując na intuicji w zgodzie z wewnętrznym obserwatorem uśmiechem przecieram drogę wpuszczam z podporządkowanej nie unikam sporów a nawet kłótni daje wybrzmieć emocjom przyglądam się z uwagą jestem a świat jest we mnie 5
dach Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 @Lahaj powiem tak, otóż: to, z jakim szacunkiem pod moim wierszem dałeś zdanie na temat pokory - zaintrygowało mnie i skłoniło do przeczytania wiersza. Zatem: po przeczytaniu pierwszych linijek nie mogłem doczekać się puenty. I dokładnie taka puentę dostałem, jak się spodziewałem. Równowaga, spokój ducha, harmonia i puenta - zamykająca całość. Otwierasz drzwi do swojego mieszkania, z uśmiechem podajesz dłoń. Jest równowaga, jest dojrzałość. Wiersz elegancko to wszystko przedstawia. Pozdr.
iwonaroma Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Złagodniałeś ostatnio. Fajnie.
Lahaj Opublikowano 10 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słuchaj :-), chyba nie czytałaś moich przedostatnich wypocin ;-), ale poważnie, to jest tak jak mówisz. Nie ma się co ciskać. Ciśnienie i tak mam za wysokie. Pozdro. @dach dzięki, cieszę się ze przypadł Ci do gustu. 2
Rekomendowane odpowiedzi