Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka no ja też się upapram :) dzięki za serwetkę:) powinnam sobie zakładać na szyję:)
    • @Dagna A ja mam do siebie pretensje, też mam z kim się porównywać i chciałabym więcej i lepiej. Dziękuję Ci za życzliwość, ukłony i serdeczności :)
    • @_M_arianna_W_ Dla mnie pierwsza wersja, podlipie,  najładniejsze
    • Znowu oszukałem i oby tylko pół nie mojego miasta na temat kilku ważnych, czy nieważnych spraw. Zresztą nie wiem nawet, które to te ważne, które to te mniej, a które zupełnie nieistotne. Są tacy, którzy uważają że jednak powinienem to wiedzieć. Domyślam się jednak, że motywem przewodnim mojego ślicznie wyglądającego oszustwa jest generalnie to, że umiem pisać. No, że umiem coś opisać, a nawet nazwać niekiedy. Teraz – o pani – pięknie, bo najpiękniej brzmi mój własny analfabetyzm, którym przecież tak bardzo lubię się dzielić, a przynajmniej na ogół mi się wydaje, że tak jest. Są tacy, którzy uważają, że tę akurat myśl powinienem zachować „bardziej” dla siebie.   Warszawa – Stegny, 29.06.2025r.   Inspiracja – Poetka Sissy89 (poezja.org i poetyckie – zacisze.pl).  
    • @Alicja_Wysocka dziękuję za dobre słowo, ale do Twojego kunsztu rymowania niewielu może się przyrównać. Trzymaj tak dalej Alu, pozdrawiam serdecznie.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...