Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @LessLove    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To już jest lekka przesada !

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nie jestem sierotą a mój ojciec mnie uwielbia.!   dziękuję, że się o mnie martwisz ! To bardzo, bardzo słodkie wiesz…ludzie nie zmieniają się diametralnie. Masz rację - nieustanna praca nad sobą.! Muszę sobie odciąć język   Ale Ty również pracuj proszę nad swoim wadami- szczególnie nad impulsywnością Kto mnie ostatnio zranił i zwyzywał? Ty.!     pięknego dnia  
    • @EsKalisia myślisz, że w piasku/bagnie? Różowe okulary są pomocne?....
    • Patrzysz w lustro , oczywiście jesteś ok,ale chciałbyś ... Każdy by chciał ,sport ,  kosmetyki i medycyna  to dla EWOLUCJI tandetny retusz. Nikt jej nie doścignie    oglądaliście tygrysa , któż mu dorówna urodą.  A róże , lilie ,magnolie  Miłe koty ...   Moi przyszli Nobliści  postanowili przyjrzeć się sprawie  Po licznych wywiadach z ogrodnikami   pracownikami zoo ... i innymi ekologami . Dopytywali się co zwierzęta robią dla  urody ,mądrości , przebiegłosci.    Okazało się, że nic. To nic nazywa się EWOLUCJA . Ona tak działa.    Zaczęli przyglądać się ludziom  Einstein rzadko się czesał ,  dała mu dużo rozumu . Boginie,małe dzieci,  nic nie robią dla urody, a są śliczne.    Spróbujcie  mniej poświęcać czasu sobie . Nie poznacie siebie  w krótkim czasie .   Powierzcie  siebie EWOLUCJI    Warto  Od dziś pełny luz , ja także …   5.2026 andrew  Sobota, już weekend   
    • i ma sobie nie poradzić, bo jest tylko AI. żaden człowiek nie mieści się w schematach. A swoją drogą dzięki podpowiedziałeś temat wiersza Sapiens czy Ludens Pozdrawiam
    • @Charismafilos dobrze, że na skale się stoi, a nie na piasku ;) czy chodziło Ci o na jakiej " skali"  się stoi? Mój jedyny problem to różowe okulary 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...