Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Ośmiornice pod wodą budują domy, pałace i świątynie. Tworzą nieziemską cywilizację. Urządzenia muszą wytrzymać wysokie ciśnienie. Ośmiornice spotykają się gromadnie i posługują się migowym językiem.                W głębinie jest wiele tabliczek i drogowskazów. Napisy przypominają hieroglify.   Na innych płytkach są piktogramy.                                                           * Dowiedziałem się, że ów „lud” , rozgrywa trudną grę, zamiast prowadzić wojny.  Cywilizacja ta liczy miliardy lat.                                                         …                                                                                          
    • @andrew Trzeba wierzyć, że wada konstrukcyjna człowieka, ma głębszy sens w kosmicznej żegludze życia...   Dziękuję, wszystkiego dobrego...
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ale  Ciechocinku widziałem jak wynosili "pieska" nogami do przodu z pokoju kuracjuszki.  Dbaj o niego - niech na siebie uważa pozdrawiam
    • @andrew                      "Tylko Ty jesteś, Boże. I przenikasz mnie i jesteś we mnie. W świetle i w ciszy istnieję w Tobie. Wszystko inne jest obok, jest poza mną, Ty jeden jesteś naprawdę i jesteś Wszystkim                       I milczeć trzeba przed Twoją świętością. I we łzach skruchy obmywać swoją niewdzięczność i grubiaństwo. Wielkim Miłosierdziem jesteś, skoro chcesz pochylać się nade mną. I nieskończoną Miłością, skoro uczyniłeś mnie dzieckiem Twoim."                                                                  śr. 2 III 88 g. 8.15 Świadectwo Alicja Lenczewska 
    • @andrew to są trudne tym roku święta, w Izraelu pustki, nie było drogi krzyżowej nawet, gdzie taki tłum chrześcijan był z palmami jak co roku, 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...