Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka Wiersze rymowane dużo lepiej mi się czyta i czuję w nich tę taką poetycką tajemniczość, o co mi trudniej w poezji nierymowanej. Są jednak wyjątki, o których wielokroć pisałem.   W ogóle i tak najlepiej czyta mi się utwory rymowane i sylabotoniczne. Takie najbardziej lubię, aczkolwiek nie zamykam się w tej konwencji.
    • @bazyl_prost nie ta mąka, nie ten tłuszcz, nie ta pasja tworzenie, więc może dobry ale to juz nie to. @Wędrowiec.1984 też często przemieszczam się piechotką po mieście. Ale światła i pasy burzą mój wewnętrzny spokój i wolność i harmonię a tłumy - przytłaczają i rozgniatają moją psychikę.
    • @viola arvensisWidoczny to może nie, ale większość jednak chce wyglądać ładnie.    Lubię miasto, ale nie za długo. Pamiętam, jak kiedyś miałem popsuty samochód i daleko z pracy do domu. Zamiast słuchać hałasów w tramwaju i ulegać ściskaniu przez tłum ludzi, postanowiłem wracać piechotą. Szedlem tak dobre dwie godziny, zanurzony wyłącznie w swoim świecie i miasto mi nie przeszkadzało. Co innego, jak tego wszystkiego jest za dużo, a napisać muszę, że mam niski próg bólu w tej materii.
    • @bazyl_prost ja już się urodziłam:)
    • @lena2_ Twój wiersz niczym plasterek miodu na serce ...  Znakomita, treściwa  miniaturka :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...