Antosiek Szyszka Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2021 nie znam Cię a szukam codziennie patrzeć chcę coraz więcej i więcej myślę o Tobie jesteś w mojej głowie choć Ciebie nie znam ubzdurałem sobie że jeszcze kiedyś Ciebie spotkam porozmawiam dotkne może strzelę fotkę nadzieja że Cię jeszcze raz zobaczę teraz nic nie mam siedzę i płacze. 1
Przechera Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2021 @Antosiek Szyszka widzę taką nieudosłownioną jakość. Dobre
Antosiek Szyszka Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2021 @Przechera Dziękuję bardzo.
Antosiek Szyszka Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2021 @Gosława @Przechera Dziękuję bardzo. ..... Wiesz Goslawo tyle mnie blokowali nawet odpisać Ci nie mogłem nawet serduszka dać nic :/
Antosiek Szyszka Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2021 @Gosława oh dziękuję serdecznie postaram się być grzecznym jak owieczka;)
Antosiek Szyszka Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2021 @Gosława będę brał przykład z Ciebie :)
Rekomendowane odpowiedzi