Somalija Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 nie będę ścigać tej fali czas wygoić rany z procy postrzelać nie dzwoń po grudach Finmarku szukam ziemią przykrytej prababki z kością miednicy nietoperza w dłoni wyczekuje diabeł tam wszystko słyszy bo z zimna wiecznie nie śpi północny nie mam zasięgu 7
[email protected] Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 @Somalija Trzy guziczki w tytule, a jak się pomylę? Zapetliłaś na amen, powiedz gdzie masz mamę? Pozdrawiam Ago, oj posiedzę nad nim ze dwa dni.
Somalija Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) @[email protected] Cześć, może słowniczek podrzucić na priv Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Grzesiu, patrz co zdobyłam, miły chłopak w antykwariacie mi wyszukał, za grosze kupiłam . Edytowane 26 Maja 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 @Somalija Jak możesz Ago, bo nie podołam.
Somalija Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) @[email protected] ok, napiszę, ale będzie to mocno nieobyczajne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Jest to związane z silnymi duchowo kobietami północy. Widzę, że książka nie zrobiła na Tobie wrażenia Edytowane 26 Maja 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 @Somalija Nie zrobiła... chętnie bym Ci ją z rąk wyrwał, co mam stękać z zazdrości. Daj mi autora i dokładny tytuł może moje przewodniczki duchowe coś znajdą.
Rekomendowane odpowiedzi