siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Przyszłość jest martwa, pragnę gangreny. Nic już nie jest w stanie mnie pocieszyć. Mam tylko dwa cholerne problemy, tchórzostwo i drugi gorszy - dzieci. 30.04.2021 r. 6
Stracony Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) @siachna Zawsze jest światełko w tunelu... tutaj też :) Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Stracony (wyświetl historię edycji) 1
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Stracony malymi kroczkami do przodu. Dziękuję za ślad Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Łatwo jest zginąć, żyć znacznie trudniej Dlatego właśnie nie jesteś tchórzem Chociaż dostępne różne używki Ty zamiast tego walczysz Poezja to także wołanie o pomoc ... 2
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Marcin Krzysica tak... Także.
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @aliquis o nie! Nie wolno. Cieszę się, że nigdy nie paliłam, piję hm, sporadycznie, nawet trawy nigdy nie próbowałam
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @aliquis ja, ja. Never ever Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak dzieci kocham, ja mam taki roz...walony mózg na trzeźwo i w pełnej świadomości.
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @aliquis ech, wszelkie używki są złe. Ale ile dzieł powstało dzięki nim... Nie sposób zliczyć. @aliquis ja, ja. Never ever Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak dzieci kocham, ja mam taki roz...walony mózg na trzeźwo i w pełnej świadomości.
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Gosława wiem, i dla nich trwam
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Gosława dziękuję, w gruncie rzeczy chodzi o to, że te moje dwa "problemy" sprawiają, że po pierwsze nie mam odwagi zrobić nic głupiego, a drugi, dzieci: są powodem by żyć.
Stracony Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @siachna My tutaj jesteśmy nie tylko z powodu poezji. Jesteśmy też podporą dla siebie. Pamiętaj o tym. Serducho wielkie ode mnie :) 1
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Stracony wiem i tak naprawdę dlatego to jestem. Nawet nie wiecie, ile siły mi dajecie. 1
Stracony Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @siachna Wiesz co? Napisz wiersz lub prozę o tym jak chcesz ,aby wyglądał Twój świat. Słowa mają moc zmieniania świata.Uda się. 2
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Stracony doskonały pomysł. Postaram się, masz rację. Na zasadzie wizualizacji, co do siebie przyciągasz, to dostaniesz. Chyba czas przestać się użalać... 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj już tak nie smutajcie Patrzcie oczami dzieci A jak się model się zepsuł To czasem trzeba wymienić ;) Jak ktoś tam śpiewał znów się zepsułeś I wiem co zrobię... tam ta ramta 1
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Marcin Krzysica hehe, masz rację! Ech, staram się zmienić nastawienie. Już prawie lewy kącik się uśmiecha... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Stracony Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @siachna No, pewnie. Za oknem jak widać słoneczko zaświeciło :) 1
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Stracony aż wstałam, żeby zobaczyć, jak jest u mnie, rzeczywiście, wypogodziło się na zachód. Ech... Piękna pogoda na wieczorny spacer. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nastawienie najważniejsze na pewno się uda Co do kącików trenuj oba bo inaczej będziesz wyglądała jakbyś miała udar : 3
siachna Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Marcin Krzysica i automatycznie dostrajasz się do mojego poczucia humoru, hahaha, ok, teraz ćwiczę prawy.
Rekomendowane odpowiedzi