Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 według schematu wszystko się zgadza na każdą ciebie jeden ja przypadam niby stoi - a zostało kilka nieużytych śrubek więc albo to na zapas albo zaraz runie
GrumpyElf Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @error_erros Jak dobrze skręcone to nic nie runie. Chyba? Najgorzej jak się tym pozostałym śrubkom za bardzo przyglądamy i szukamy gdzie by je wkręcić. bardzo fajny tytuł, bo rzeczywiście z samodzielnym montażem ma "to" wiele wspólnego.
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Gosława I co ja mam w tej sytuacji powiedzieć? Że się cieszę? Mam podziękować? Kurde, napisałaś niby-satysfakcjonujący komentarz, z którym człowiek nie wie, co zrobić! @GrumpyElf Chyba każda para u swoich początków "poważnego" związku dostaje zewsząd eksperckie porady i gotowe wskazówki, jak ten związek budować. Oczywiście większość to są bzdury i para słusznie buduje się "po swojemu". A potem z tego samego "zewsząd" słyszy "a nie mówiłem/am?". I do kogo należy mieć pretensję o to, że się nie układa? Do samych siebie, czy do owych doradców?
Stracony Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Z tego co zrozumiałem moich szanownych przedkomentujących ,to śrubki mogą być takie sobie - nie wydziwiać ze złotymi, instrukcję do kosza. Jednym słowem ,prowizorka :) Jak wiadomo te najdłużej trzymają.
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Stracony Może właśnie nie prowizorka, a dokręcanie konkretnych śrubek z pełną świadomością i zaangażowaniem, a odpuszczenie tych ewidentnie zbędnych ;> Czasem warto i nawiercić tu i ówdzie swoją "autorską" dziurkę na śrubkę, a fabryczne zignorować ;>
Stracony Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @error_erros Dziurki to raczej śrubować tylko fabryczne :) Przepraszam Cię,ale nie mogłem się powstrzymać :)
puszczyk Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Dobra rzecz, tylko chyba zabrakło pomysłu na puentę.
GrumpyElf Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najlepiej nie mieć pretensji do nikogo tylko mieć pewność, że się zrobiło co mogło. Czasem wystarczy podokręcać.
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @puszczyk Szkoda, że tak uważasz, bo mnie się wydawało, że wręcz przeciwnie - puenta jest i to dobra. @GrumpyElf No włacha!
Stracony Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy da się coś robić w miłości z pełną świadomością,kiedy jej tam nie ma? Miałem znajomego. O technice piłki nożnej wiedział wszystko.Nawet swego czasu był pewien ,że wiedząc tyle co on szybko zostanie Lewandowskim. Większego "kaleki" na boisku nie widziałem. Z miłością jest podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi