Somalija Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) noc odmierza oddech synów broń w sieni ja w sukience ona w butelce biała i czarna królowa tyle razy przekuwałam myśli a żywcem palą wracasz jej brzuchem dźwiękiem dobijanych krokwi los splata złowrogi wyrzyna w karku kolejny rok Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 3
GrumpyElf Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Strach o dzieci to przerażające uczucie, gdybyśmy tylko mogli jak kowale przekuć i wykuć. Ładnie emocjami naładowany wiersz. 1
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) @Dag tkając, tak podcinałam, że prawie nic nie zostało Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Nie wiem, chyba zatraciła się czytelność. To wiersz o byłym, który buduje dom dla nowej. Punktem wyjścia był dźwięk, dobijania drewnianych krokwi w dachu. Piękny stukot, roznoszący się w powietrzu po okolicy, przyniosłam go w uszach ze spaceru. Pozdrawiam . Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Dag królowe to nie konkurentki, razem spędzają noc. Jedna ma czarną żałobną sukienkę to peelka, druga białą właściwie przezroczystą to... wódka. Mówię Ci, że pościnałam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Dag @Dag Ja też się uczę pisać, wyrażać, szukam swojego języka i słów, dystansu. Generalnie jest ciężko, bo wszystko już było Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję za miłe słowa . Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi