Somalija Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) miłość mnie zapomniała nurzając ugięta wybujałą kiścią kwiatów zielona gałąź pękła co wrzące serce rzuci w krew trzęsidłem prowadzi beczką gwoździami nabitą stoczy byle w dłoni pestka Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 6
[email protected] Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Somalija Wyniosła czy niska... tnie jak nóż wszystko. Pozdrawiam, a serce kruszeje.
corival Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Somalija Wszystko da się przeżyć... :) Pozdrawiam :)
Somalija Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @corival dlatego pojawia się motyw pestki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dziękuję za odwiedziny i serduszko. Pozdrawiam również .
corival Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Somalija I ja właśnie o tym motywie i w świetle tytułu poczyniłam uwagę ;) Pozdrawiam :) 1
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Somalija We wszystkim musi być umiar, bo...kotka można na śmierć zagłaskać, roślinkę z nadopiekuńczości zatopić. A człowieka przeciążyć nadmiarem miłości. Prawdopodobnie źle odczytałem sens wiersza - jeśli tak, wybacz! Pozdrawiam serdecznie!
Somalija Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) @[email protected] Grzesiu, jednak nie schowasz tego noża ? Co tam jeszcze było ? Rety... siekiera... Już przez moment myślałam, że mi przebaczyłeś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @error_erros To wiersz wolny, ma uwalniać myśli i emocje. Skoro tam Cię podprowadził... Bardzo dziękuję za czytanie i odpowiedź . Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Somalija Ago nie schowam bo zięć na mnie poluje. Mówi że mnie... zabije, więc muszę mieć narzędzia obrony pod ręką. Miłego weekendu. 1
Somalija Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @[email protected] To i ta siekiera Ci się przyda... Nie żartuj, straszne to co napisałeś. Bardzo Ci współczuję, bo jak w rodzinie wojna to nie ma w polu czego szukać...
Somalija Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) @Dag zawstydziłaś mnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Chciałam tylko opisać nieszczęśliwą miłość. Dziękuję Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Somalija Dlatego ogród zostawiłem Ago, czekam na lepsze czasy.
Somalija Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @[email protected] praca w ogrodzie to wartość, nie rezygnuj. Te pogróżki, to może poalkoholowy i ponarkotykowy bełkot, może nic nie znaczy, więc warto nie dać się zastraszyć.
GrumpyElf Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Somalija Wola przetrwania i naturalny instynkt odnowy... jesteśmy częścią natury, całe szczęście.
Somalija Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) @Dag staram się pracować. Przy każdym wierszu zapisuję 4-6 kartek a4. Piszę, skreślam, wyrzucam, myślę. Potem wracając znowu skreślam. Cały czas szukam kodowania emocji, przy użyciu jak najmniejszej liczby słów. Muszę jeszcze szlifować otwieranie i zamykanie frazy i generalnie zapis, bo jest sztywny. A prywatnie mam czworo małych oczek, które na mnie patrzą, bez ustanku. Na razie wystarczy... Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @miauczenie owies Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi