Somalija Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) spodkami źrenic uśpiłeś zimną straż zawiązał się los trzy albo cztery piece w polu i gęstnieje mrok jestem w miejscach zwykłych a czerwony krąg ogień piekielny liże wpojony ciągniesz mnie jak ziemia niemiłosiernie oddam wszystko zostań jeszcze Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 3
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Twoje wiersze pięknie brzmią, ale - czego bardzo żałuję - merytorycznie mnie przerastają. Ale nie poddaję się, czytam zawsze!
[email protected] Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @Somalija Mam podobne odczucia jak Erros, w tym przypadku nie pasują mi dwa wyrazy - "bo" i "więcej", ale jest to subiektywizm szyty własnymi odczuciami. Wiersz ujmujący, metaforyczny, pachnący zachodem słońca. Pozdrawiam Ago, miłego dnia.
Somalija Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @error_erros Dziękuję, miło poznać czytelnika. Cały czas się uczę, to takie próby, takie ,,dziewczyńskie" pisanie... Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @[email protected] @[email protected] przyjmuję uwagi, poprawiłam wiersz, pozdrowienia również. Przemyślałam ten rozbrat. To była moja wina, nie powinnam brać w moje poobgryzane pazury Twojego wiersza, a tym bardziej odkręcać w nim śrub. Pozdrawiam i przepraszam. 1
[email protected] Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @Somalija Z mojego wiersza zrobiłaś Swój, za wysiłek dziękuje, ale ja nie chcę podpórek, nie tędy droga w poezji. Pozdrawiam pięknie.
Somalija Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) @Dag nie wiem, co napisać... Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ciężko pracuję intelektualne nad każdym moim wierszem, generalnie uczę się pisać, czuć i komponować. Jeszcze raz dziękuję. To miłe zachęca do pracy . Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) @Dag kobiece życie jest bezbrzeżnie trudne... Też Ci życzę celnego łapania myśli, budowania siebie i wierszy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @[email protected] było w sumie 27 powiadomień..... Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Somalija Ago masz powodzenie, marzę tylko o jednym. Pozdrawiam z samego rana.
Somalija Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) @[email protected] o czym, jeśli można wiedzieć ? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stawiam na to, że chcesz żebym zaczęła stawiać przecinki. Uspokoję Cię w pracy posługuje się poprawną polszczyzną z przecinkami, dużymi literami i z całą tą gramatyczną matnią. Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Gość Radosław Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Bardzo charakterystyczne pisanie. Wielu mężczyzn może się z tych wierszy sporo nauczyć.
[email protected] Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Somalija Masz szefa filologa? Uciekaj, światła pogaś! Miłego dnia. 1
Somalija Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Radosław Dziękuję Psorze.... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam serdecznie Radku . @[email protected] Nie, trzy szefowe . Dziękuję za serduszka, nie wiem jak to zrobiłeś, że przebrnąłeś przez to moje pisanie.
[email protected] Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Somalija Przeszedłem na zasadzie linii potokowej z technologią kiedyś byłem po słowie. Miłego dnia bo u mnie brrr - śnieg z 10 cm i mróz.
Somalija Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @[email protected] u mnie też zima. W pracy patrzyłam na moje rośliny i syciłam oczy zielenią. Mam nadzieję, że nie ma już śladów po nożu... 1
[email protected] Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Somalija Na plecach mi nie przeszkadza niech sobie siedzi, jak mu się znudzi... to wypadnie. Oby szybko bo w nocy śpię na brzuchu - ileż można? Miłego wieczoru Ago.
Somalija Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @[email protected] przypomniałam sobie pewien wiersz greckiego poety. W jednym tłumaczeniu widzę w nim wszystko, w drugim jest pusto.
[email protected] Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Somalija Też czasami zaglądam na "Tekstowo" i mam to samo, wybieram - średnią.
Rekomendowane odpowiedzi