Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgubiłem tytuł-kto go znajdzie niech odda mi go jak najprędzej wiersz bez tytułu bywa nagi trzy kropki i nic więcej Wiersz miał być o tym że cię kocham lub że nie kocham ciebie wcale gdzieś zawieruszył mi się tytuł i nie wiem już co pisać dalej 8
corival Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @OloBolo Ha! Idę szukać wobec tego. Jak znajdę dam znać. Podziwiam zgrabny wierszyk o... niczym w zasadzie, a raczej o zgubionym tytule :) 1
duszka Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisz wiersz do końca - wtedy się znajdzie. Piszę z doświadczenia :) Pozdrawiam. 1
w kropki bordo Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @OloBolo ha, ha, ha taki żarcik;) 1
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @OloBolo Przez bardzo długi czas układałem wierszyki bez tytułów, wydawało mi się to niepotrzebnym wysiłkiem. Potem zrozumiałem, że jednak warto. Pomijając takie oczywistości jak nadawanie tytułem kierunku odczytywania wiersza albo nadawania mu alternatywnego znaczenia, bywa to także skuteczna inspiracja. Nie zliczę, ile razy wymyśliłem jakieś słowo, frazę, grę słów, a potem siedziało mi w głowie "muszę ułożyć wiersz pod takim tytułem!" ;D
GrumpyElf Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @OloBolo No tak, skoro nie wiadomo czy jest ta miłość czy jej nie ma, to skąd masz wiedzieć jaki dać tytuł. Fajnie :) 1
Rekomendowane odpowiedzi