Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 27 Lutego 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 TO NIE TWOJA WINA spal wiersze wymień zamki w drzwiach opróżnij popielniczki pozmywaj naczynia linii papilarnych niechaj zniknie ślad pozbądź się dowodów to nie twoja wina otwórz wszystkie okna żeby zapach ulotnił się jak gdyby nigdy go nie było z lustra w łazience zetrzyj ust ślad to że cię pragnąłem to nie twoja wina wyszoruj podłogę zetrzyj z mebli kurz goździki uschnięte wyrzuć do śmietnika bo nigdy nie wróci co minęło znikną po mnie ślady to nie twoja wina 8
M.A.R.G.O.T Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 @OloBolo to wina jest tych goździków :). Trzeba było pomyśleć o różach ;) ach to żart. Wiersz fajny. Pozdrawiam. 1
Gość Franek K Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 Zamiotłeś konkretnie tym wierszem Olo. Tylko faktycznie te goździki tu jakoś nie pasują ;)
OloBolo Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 @M.A.R.G.O.T dzięki. róże są przereklamowane , dlatego goździki ;) @Franek K dzięki .....upieram się, że pasują jak najbardziej .
M.A.R.G.O.T Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 @OloBolo no tak. Ja teraz mam fazę na białe lilie ;) Ale goździki... ? ;)) hm... 1
OloBolo Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 @M.A.R.G.O.T lilie bardzo mi się podobają .... nie tylko białe . polecam liliowce , te dopiero są fikuśne .
M.A.R.G.O.T Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 @OloBolo hm... :) Mam mnóstwo różnokolorowych liliowców wokół domu. No ładne :) 1
OloBolo Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 @M.A.R.G.O.T fajnie . dobrze że odróżniasz lilie od liliowców , nie każdy to potrafi .
iwonaroma Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 Goździki jak gwoździki - potrafią przyszpilić ;) Dobry zabieg z tym powtarzaniem ' to nie twoja wina' - jak mantra... 1
Ilona Rutkowska Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 @OloBolo Hmmm... to dlatego uschły, a nie zwyczajnie... zwiędły. Więc, czyja to wina? 1
OloBolo Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 ... uwzięliście się tych goździków , przecież one fajne są :)
Annie Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 Ja tam lubię goździki, piękny kwiat, chociaż wiadomo, że róża jest królową. Ciekawy wiersz. Zatrzymał. 1
OloBolo Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @Gosława wcale się nie dąsam .... wręcz przeciwnie , zadowolony jestem , że ktoś te moje wypociny czyta .... i czasami jakiś komentarz walnie ;)
Rekomendowane odpowiedzi