befana_di_campi Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @corival przyznanie pierwszeństwa jednej z kilku możliwości. PS widzę, że słownik skojarzeń W. Kopalińskiego wprzęgnięty do zdechu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
corival Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Ja z kolei widzę, że z uporem wracasz do tych samych uwag. Moja odpowiedź jest identyczna jak wcześniej. Wniosek też... jesli zabawa Ci się nie podoba, zawsze możesz zrezygnować. jabłko
befana_di_campi Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @corival Nie wiem o jakich uwagach pani mówi, ja jedynie w przypadku tzw. intelektualnego cwaniactwa wnoszę swoje skromne glosy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo akurat osobliwe, iż tylko skromna befana rozkręca tę grę w skojarzenia Jeszcze ktoś się doń dołącza... A później amen - szlus
corival Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Ciekawa jestem o czym mowa... raczej niczego nie rozkręcasz befano jak sądzę. Przynajmniej w moich oczach. @befana_di_campi Ponieważ ta dyskusja, podobnie jak poprzednie, zapewne nie doprowadzi do żadnego konstruktywnego rozwiązania, żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie wątku kończę ją definitywnie.
befana_di_campi Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @corival obecnością, miła pani, obecnością. Kiedy idzie befana ze swoimi lalkami do siebie, to wtedy i mniejsza oraz większa w owych "skojarzeniach" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaczyna być posucha. Stara belfra jestem, więc na rozmaitych chitrusowatych posunięciach się znam Teraz moje pytanie za 10 punktów: dwoistość vel ambiwalencja?
corival Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Widzę, że znowu wracasz do obrażania innych na prawo i lewo, więc powtórzę: zeby nie zaśmiecać niepotrzebnie wątku kończę definitywnie rozmowę nic nie wynoszącą do tematu. Więcej nie odpowiem na żadne dziwaczne zaczepki.
befana_di_campi Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @corival A ja powtarzam: jak nie ma kontrargumentu, to natychmiast wytrych o nazwie "obraza"! Gdzie i w którym miejscu panią "obraziłam"? To już nie wolno wyrazić własnej opinii? Wątku nie zaśmiecam, wnoszę tu jedynie swoje zdanie odrębne... A tego regulamin nie zabrania. @corival Kim, szanowna pani, są ci "inni"? Konkrety poproszę!!!
befana_di_campi Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 @iwonaroma głośna wymiana zdań :-)
befana_di_campi Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 @iwonaroma (zrównoważona) wymiana poglądów na określoną kwestię
befana_di_campi Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2024 @_M_arianna_ ględzenie, mamranie
W_ita_M. Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 (edytowane) sza la la la la Edytowane 3 Września 2024 przez _M_arianna_ (wyświetl historię edycji)
befana_di_campi Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 @_M_arianna_ mydełko Fa...
Rekomendowane odpowiedzi