jahu1973 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 Wybacz mi proszę dziś modły zanoszę Mój ty aniele wybacz tak wiele Ciągle goniłem czasu nie miałem Drogi szukałem lecz źle wybrałe Tylko kochałem aż odejść musiałem Za co ta kara którą dostałem Dla Ciebie żyłem , dla Ciebie byłem Jak wiatr przeminęło - wszystko straciłem Nie tą miarą życie zmierzyłem Nie to co chciałem od niego dostałem To upadałem , to znów podnosiłem Tak bardzo mało mi dziś zostało To co pamiętam podarte zdjęcia.... Już księga zamknięta , wstęga przecięta Już gra skończona , misja spełniona Już nic nie boli , już koniec mej roli Czas płynie mijają lata Lecz to ciągle ja ten sam - Twój tata Więc kiedy spocznę w ciemnej mogile Usiądź przy mnie czasem na chwile I przynieś kwiaty dla swego taty
beta_b Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dobrze, że próbujesz, ale jestem na nie. Lekst zaangażowany lecz niedbały. Nawet znaki interpunkcyjne niechlujnie rzucone ze spacjami. Jak co? Jak ziarno na kury? Spróbuj nad tekstem popracować, od tego jest warsztat na stronie, bb
Rekomendowane odpowiedzi