Somalija Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) wygrałeś nie stanęłam sama wylęgły się narzeczoną cieńcząc sznur przerzucą ja tępym nożem w skórze odpowiem wygrzmiały lęk pierwotny kołacząc tobą czarne bogi Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 4
Justyna Adamczewska Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Somalija Cześć. Wiersz ciekawy, wiele ma sobie staropolszczyzny. Przemoc rodzi przemoc: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale nóż tępy, nie wiem czy już jest w ciele, czy w skórzanym ochraniaczu. I ten makabryczny sznur. Całość robi wrażenie. Pozdr. J
Somalija Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Justyna Adamczewska Cześć Justyna, nóż na skórze. Przegrana w kobiecie budzi demony. Dziękuję za pochyleniem się, jesteś odważna, lubisz szyfry. Pozdrawiam, życzę miłego wieczoru Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 @Gosława nie ma problemu, to temat rzeka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam .
Somalija Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 @Gosława hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to zdolna jesteś, ja czasem tydzień myślę, jak w dwa wersy włożyć kilka miesięcy życia. Oczywiście z przyjemnością przyjmuję zaproszenie .
Rekomendowane odpowiedzi