-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
@Radosław... można by także czytać bez słowa.. jak.. spróbowałam je pominąć, wg mnie nie byłoby źle. Hej wieczorne. -
Przez Zawierucha7 · Opublikowano
kiedy znów zakwitną białe bzy w parku pod platanem pani siądzie z panem.... Wanad. Bizmut. Mosiądz. serpentyny tachionów przywitają nowy rok w galaktyce Drodze Mlecznej a wróżbita Adam stwierdzi że będzie lepszy conffetti sypnie się na głowy uczestników balu czy czas sadzić jabłonie? czy czas kopać rowy? Tytus westchnie do Romka a Adam do Ewy sympatie jak krzew dzikiej róży silną przyjaźń wywróżą ! -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
@Sylwester_Lasota.. Sylwku, 'cudek' się stał, wpisałeś się u mnie.. :) dziękuję. "Kwiaty polskie" Tuwima.. zaczytywałam się nimi kiedyś. Dzięki za przypomnienie. @Dagna... @akowalczyk... @Moondog... dziękuję za ślady czytania. -
Przez Migrena · Opublikowano
@Bożena De-Tre Tęsknota to chyba najbardziej złożona ludzka emocja. Piękna i okrutna. Tnę dni nożem bez ostrza, nic nie krwawi, wszystko boli. Oddycham twoim brakiem, jakby powietrze było karą. Każda minuta to zwierzę, które gryzie mnie tam, gdzie zostawiłaś echo. Nie wracaj. Tylko wtedy będziesz wieczna. Ukłony.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne