Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @andrew .....za taką chwilę z Twoim wierszem dziękuję  Ci Andrzeju......''lubię szum deszczu strojony muzyką ...o szyby dzwoni zbyt może namiętnie ale wiem że wtedy mówisz do mnie....Boże... i wszystko od nowa ma sens...
    • Prezydent*             Andrzej Duda podpisał nowelizację ustawy i przesuwa ona - z 65 do 70 lat - granicę wieku - po której przekroczeniu szef Ministerstwa Sprawiedliwości odwołuje z urzędu komornika - poinformowała w piątek Kancelaria Prezydenta.   Źródło: portalsamorządowy.pl   *zrobiłem drobną edycję - treść bez zmian, a tak przy okazji - pan prezydent senior podpisał ustawę w całkowicie moim interesie, zresztą: osobiście - podwyższyłbym wiek do dziewięćdziesiątego roku życia    Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór 
    • @Robert Witold GorzkowskiBardzo mi się podoba, mała Żółkiewka jest urocza. A miłość do stron rodzinnych - niesamowita. 
    • Dziś wstałem z uczuciem głodu świat zawirował nad łóżkiem ścisnął grdykę serce szlocha jak ja bardzo ciebie kocham.   Słaniam się z nogi na nogę bo wierność twoją doceniam więc ciągnę twardo ze sobą aż krew zalewa mi trzewia.   Lubię dotykać miękkości i twardych miejsc pod pępuszkiem  choć dawno już się nie chciało  pójść na siłownię kwiatuszku.   Lecz choćbym szlochał otwarcie litrami oczy zalewał nigdy nie zdołam cię zabrać w ostatnią drogę do nieba.   Boś ty nie przybył z Afryki i w Polsce jesteś zrodzony nie raz na trawie odczułem jak gnieciesz ciężarem swoim.   Lecz przyszedł dzień rozrachunku mam w głowie dziesięć przykazań nie będę płakał w poduszkę rozstaję się z moim . . . . . . . . brzuszkiem 
    • @Stracony wydaje mi się po prostu, że każda miłość jest inna, niekoniecznie gorsza czy lepsza ale inna i te emocje też już będą inne. Nowa miłość nie musi być w cieniu tej starej aczkolwiek i tak się zdarza...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...