duszka Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 wsród jaskrawych nadludzi tonie w ich słowach lecz ciepły ślad zostaje po niej - taka jest pokorna 2
iwonaroma Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 Tak, jaskrawi ludzie (i ich słowa!:)) potrafią namieszać... Zastanawiam się, czy 'pokorna' nie użyć wprost 'pokora' ale to może byłoby zbyt dosadnie... 1
Gość Radosław Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 @duszka Może lubi bardziej kameralne odniesienie. np. świece i subtelną dekorację muzyczną. Ciepły ślad - można za nim iść. Pozdrawiam
duszka Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na poczatku była "pokora" :) Ale poczułam, dokładnie tak, jak Ty, ze brzmi to zbyt dosadnie. Cieszy mnie ta nasza zgodność :) Dziekuję I pozdrawiam! Tak, to bardziej lubi.., i w tym potrafi istnieć pełniej. A to zdanie "Ciepły slad - można za nim iść" pięknie dopełnia ten wiersz. Dziekuję Ci i pozdrawiam :) Dobrze zrozumiałaeś :) I nie zuważam w Tobie jaskrawości, ale ciekawe "kolory" :) I tak, ci "jaskrawi" czuja się chyba też nieśmiertelni i może stąd rodzi sie ich jaskrawość... Dziękuję Ci za szczery i inspirujący komentarz. Pozdrawiam!
duszka Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Pan Ropuch Miło mi, ze zjarzałeś :) Dziękuję i pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi