Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• bardzo płochliwe są twoje dni gdy dotkniesz wzrokiem odfruwają śmiałości widać brakuje ci wygrzeb ją z serca idź na całość :))
    • @Łukasz Wiesław Jasiński  Widzę, że był Pan blisko deklaracji miłości...
    • bardzo ładne   to tylko może jest olśnienie  co spływa nagle z jego rąk słowa zmiatają wszystkie cienie choć nie odeszła jeszcze noc   a czas napięty niczym struna muśnięta wyda cichy dźwięk błogosławiona jest ma skóra którą dotykiem pieścisz chcesz :)))  
    • @Somalija   Ja i Ty   I pokażę ci taki piękny świat, tylko: powiedz mi - tak, tak i tak i pokażę ci taki piękny świat,   pokonamy razem zło, zło i zło, tylko: daj mi ten - znak, znak i znak, pokonamy razem zło, zło i zło,   ja ci dam i ty mi dasz: to, to i to, tylko: powiedz mi - tak, tak i tak, ja ci dam i ty mi dasz: to, to i to,   tak, tak i tak, dam, dam i dam ci - razem: nektar czystej duszy - tobie tak, tak i tak, dam, dam i dam ci -   ty przeżyjesz mnie i będziesz żyła mną, mną i mną, tylko: powiedz, ty przeżyjesz mnie i będziesz   tak, tak i tak, dam, dam i dam ci - razem: nektar czystej duszy - tobie tak, tak i tak, dam, dam i dam ci -   ja ci dam i ty mi dasz: to, to i to, tylko: powiedz mi - tak, tak i tak, ja ci dam i ty mi dasz: to, to i to,   pokonamy razem zło, zło i zło, tylko: daj mi ten - znak, znak i znak, pokonamy razem zło, zło i zło,   i pokażę ci taki piękny świat, tylko: powiedz mi - tak, tak i tak i pokażę ci taki piękny świat...   Łukasz Jasiński (lipiec 2018)
    • Jezus Chrystus był filozofem uniwersalnej miłości i został złożony w ofierze plemiennego boga, otóż to: to jaskrawy przykład, iż sekty monoteistyczne - judaizm, chrześcijaństwo i islam - nadal składają ofiary z ludzi, tak: w religiach politeistycznych też są składane ofiary z ludzi, natomiast: jeśli chodzi o słowiańskich pogan - nie znaleziono żadnego przypadku archeologicznego - by składali ofiary z ludzi podczas rytuału, prócz: chrystianizacji - wtedy słowiańscy poganie byli bezwzględni - toporami rąbali na kawałki misjonarzy i składali ofiary wojenne i jak na dłoni widać - judaizm, chrześcijaństwo i islam to obcy byt - agresywny, ofensywny i materialny i mamy prawo używać przed nimi samoobrony.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...