Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Uczta

Rekomendowane odpowiedzi

słowa 
ciekną 
z ust 
pośpiesznie 
wdech za wdechem 
wbijasz we mnie
rozpalone 
pewne usta 
ambry zapach 
szypru szuka 
zapalczywie 
błądzą 
dłonie 
broczy 
pamięć 
skóra płonie 
krew pulsuje 
tamtamami 
rozkoszy 
zastygłe
ślady 
ledwie 
żywi-
my
się 
na-
mi

@dmnkgl @ais @lich_o

Dziękuję za Wasz czas i Wasze komentarze

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jeśli chodzi o zarzuty co do formy, to szanuję Wasze zdanie, lecz pozostanę przy swoim, z którym się, zresztą, absolutnie (z resztą) nie zgadzam

Forma "wymusza" czytanie rwanymi oddechami, nieregularnie, nie pod linijkę. Nie zależało mi na łagodności i kołysaniu.  Tu ma być być arytmicznie, kompulsywnue. A forma - będę przy tym obstawać -  nawiązuje jednak (przynajmniej w moim zamierzeniu) do treści (kobiece widzenie erotyki).

Na marginesie - ogólnie rzecz biorąc, nie lubię pisać "równo", "klasycznie", ale rozumiem, że ktoś może mieć inne upodobania. Pozdrawiam

@ais Niejako przy okazji - mam do Ciebie pytanie. Jestem tu krótko, ale zauważyłam, że blokujesz możliwość komentowania swoich utworów. Mogę zapytać, dlaczego to robisz?  Wydawałoby (Mi)się, że wystawiamy utwory, by się rozwijać, poznać opinie innych, dopracować coś,  a chociażby - przemyśleć... Czy też - dać pole do przemyśleń komentującym.
?

@lich_o Dziękuję za wpis. Dobrze, że nie trójząb Belle ze Buby

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Komentowanie utworów wiąże się z interakcją z czytelnikami, a ja za ostatnią interakcję dostałam ostrzeżenie...

A to było zwykłe pytanie. kgb czuwa, więc wolę odpuścić sobie bliskie spotkania z miłymi czytelnikami, poza tym jestem już dość rozwinięta, hahahaha

Serio podoba Ci się ten zapis? Jejku, jest koszmarny :( brrrr