Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 19 683
lubię gdy słońce zachodzi
gdy księżyc noc ozdabia
lubię gdy szumią drzewa
a wiatr po polu gania
lubię ludzkie uśmiechy
rzeki jeziora sady i lasy
lubię swój cień który
wciąż za mną łazi
lubię gdy ktoś patrzy mi
w oczy - to wszystko to
poezja którą o więcej
ciągle proszę
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Berenika97 · Opublikowano
@MIROSŁAW C. Bardzo dziękuję! Brzmi zachęcająco! Popieram. :) Serdecznie pozdrawiam - majowo. :) @Simon Tracy Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :) -
Przez Na liniach czasu · Opublikowano
Piszesz coraz ciszej Mgławicą szeptów Wypisałeś wiele słońc Na wargach W próżni rozchylonych Co zjawiły się nie wiadomo gdzie nie wiadomo skąd Na skórze pocałunki Wysyłałeś w kopercie Z ornamentem gwiazd Przygaszonych Czekających w oczach Wiele świetlnych lat -
Przez violetta · Opublikowano
@violetta pozdrawiam majówkowo:)Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Berenika97 · Opublikowano
@jjzielezinski Bardzo dziękuję! Niechaj go maj już na zawsze wymiecie, Najbardziej to zmienny miesiąc na świecie! :))) Serdecznie, ciepło i majowo pozdrawiam. :) @LessLove Bardzo dziękuję! To wielki dla mnie komplement. :) Serdecznie pozdrawiam. :) @wiedźma Bardzo dziękuję! Tak właśnie bywa, który moment zainspiruje. :) Mnie krótki ale intensywny opad deszczu z gradem. Serdecznie pozdrawiam i miłej, zdrowej majówki! :)))) @[email protected] Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam i również życzę wszystkiego dobrego. :)) Skoro maj puka rymem do progu, to ja odpowiem - bez zbędnych wymogów! Świat się ubrał w zieleń i bzy, zniknęły wreszcie te szare dni. @Jacek_Suchowicz Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :) Masz rację - bardzo mi się podoba to haiku. Krople na szybie, zmyte wspomnienie kwietnia, pusty, biały kadr.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne