Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 Somalija, maj i Lamos
Somalija Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Henryk_Jakowiec no, no Heniu, bardzo ładnie. A co Cię tak na ,,Somalija'' wzięło ?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Somalija Kiedy układam palindrom to zawsze zaczynam od jednego słowa. Wchodząc na moje wierszyki w oko wpadła mi Twoja ikonka. Pomyślałem - może uda się napisać palindrom. Udało się. Mówią do trzech razy sztuka. Napisałem trzeci. Wstawię go za chwilę. Pozdrawiam ;)))
Somalija Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Henryk_Jakowiec już się boję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Henryk_Jakowiec to znaczy czekam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 @Somalija Czego się boisz ... (kropki) to z piosenki cytat wzięty przecież ja Ci nic nie zrobię choć nie jestem taki święty. pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi