Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @lena2_ Piękna liryczna refleksja. Miłość ustaje dopiero wtedy, gdy w głębi serca odnajdziemy akceptację i miłość do własnego życia. Świetnie napisane :)
    • @Migrena sie nie zlosc, zauważ ewangelia - jego ciała ?
    • Wspaniały wiersz Violu, promujesz uważność na życie, bo tylko wtedy ono smakuje najlepiej:):) miłego dnia:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj Alicjo - mój wiersz z archiwum  - dawne czasy - miło że czujesz                        ten obraz - dziękuje -                                                                  Pzdr.serdecznie. Witam - dokładnie tak jak napisałaś - dziękuje za przeczytanie -                                                                                                Pzdr.jesiennie. Witam - dawne czasy - oczywiście to mój wiersz - cieszy mnie że dobry                emocjonalny - dziękuje -                                                              Pzdr.zadowoleniem. Witaj - miło że czytasz - dziękuje za owe świetne -                                                                                                Pzdr. Witam - zgadza się  - poruszający ale prawdziwy - dziękuje za czytanie -                                                                                                              Pzdr.uśmiechem.
    • @sam_i_swoi Rozumiem. Te pierwsze Twoje komentarze jak gra wstępna :) Lubię sugestie bo otwierają nowe perspektywy. Ale dzisiaj... Ten mój tekst....     Więc dzięki, widzę, że mój wiersz zaczął żyć własnymi mutacjami ale zostanę przy oryginale.   Nic nie umniejszając Twojej wersji.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...