WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Pewien Gruzin z południa Kaukazu nigdy nie mógł nic zrobić od razu. Wciąż przesuwał, odkładał, zamiast działać - on gadał; wszyscy mówili mu: "Dodaj gazu!" Publikacja zdopingowana przez @Johny :) Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez WarszawiAnka (wyświetl historię edycji) 5
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @WarszawiAnka Mnie, prostemu czytaczowi się podoba. :) Pozdrawiam ciepło :)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @Bożena Tatara - Paszko : Dziękuję za Twój głos. :)
Johny Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) @WarszawiAnka Przekładał pracę swą facet z Kaukazu wciąż słyszał szybciej zacznij dodaj gazu wszystkich rad wysłuchał chałupa wybuchła teraz nie przełoży już ani razu Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Johny (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, cieszę się. :) Ale osobiście uważam Cię za bardziej wyrafinowaną czytelniczkę. :) Pozdrawiam
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @WarszawiAnka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
kronikarka1000 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Witam, bardzo wieloznaczna rada... Uśmiech, pozdrowienia i prośba - weź sobie proszę serduszko...
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) @Johny : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mądry Gruzin po szkodzie co znajomym wierzył, gazu więcej nie doda, ale grunt, że przeżył! :) Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez WarszawiAnka literówka (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda - rada może okazać się ryzykowna. Dziękuję, biorę sobie serduszko. :) Przypominam, że serduszka przyznajemy klikając na białe serduszko w szarej otoczce w dolnym prawym rogu. :) Pozdrawiam Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez WarszawiAnka (wyświetl historię edycji)
Johny Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @WarszawiAnka Żyje lecz poszkodowany szkoda że teraz po szkodzie wie że przyjaciół porady mogą być iście bombowe 1
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś powiedział kiedyś, mając swoje dobro na uwadze: "Strzeż mnie, Boże, od przyjaciół, z wrogiem sobie sam poradzę."
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @Tomasz Kucina : Dziękuję za Twój głos. :) 1
WarszawiAnka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @Tomasz Kucina : ...i jeszcze raz. :)
Gość Franek K Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nie wiem czy wiesz, ale Gruzini słyną z tego, że są niesamowitymi bajarzami. Być może nie mają w związku z tym czasu na sprawy doczesne :) Pozdrawiam. FK.
WarszawiAnka Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @Franek K : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego nie wiedziałam. :) Wiem jednak, że im dalej na Wschód, tym kwestia czasu coraz bardziej odbiega od naszych pojęć... :) Dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi