Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 Pan poeta może wszystko przekabacić wedle woli bowiem wena jak dziewczyna jest uległa i pozwoli tak przynajmniej mnie się zdaje gdy nade mną nie ma bata przykład? Proszę choćby teraz lipiec, minął środek lata. Chcę napisać i wam przesłać bez cenzury mojej żony wierszyk, który właśnie teraz tylko dla was jest tworzony teraz proszę was kochani byście chcieli, bo możecie zostać mymi wspólnikami a dlaczego - dobrze wiecie. Sam wiersz to są tylko słowa jak motyle, bo ulotne lecz upstrzone, komentami nagle stają się istotne bo są śladem i pamiątką dla autora w szczególności bo on pisze sobie, dla was czytelnikom, dla ludzkości jak to było lub być mogło bo czas gubi nam wspomnienia i to tyle w tej materii miałem dziś do powiedzenia. 5
fregamo Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 (edytowane) @Henryk_Jakowiec wena jak dziewczyna... nie sądzę... raczej jak kobieta i to w całym swym wyrafinowaniu, nie mniej wenie podam rękę i to nie tylko w całym swym staraniu. Co do ulotności słowa to się zgodzę i zaprzeczę bo są wiersze jak stal siłą i te piękne jak marzenia lecz co komu i dla kogo niech odpowie wyraz zdaniu bo wciąż jestem i mnie nie ma, mieć czy być...? nie ma przebacz... Edytowane 26 Lipca 2020 przez fregamo (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 @fregamo Pośród ścieżek swych dedukcji i przeróżnych przeciwności osąd każdy swój buduje i dla niego gniazdko mości. pozdrawia Henryk I - dadaista ;)))
Somalija Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 @Henryk_Jakowiec Witaj Henryku I, pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 @Somalija Odpowiadam wzajemnością z przypisaną mi skromnością kreśląc kilka słów, lecz one są dla Ciebie przeznaczone. pozdrawia Henryk I - dadaista ;)))
Rekomendowane odpowiedzi