Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• myśli patrzą na wczoraj  czują jeszcze ciepło    nie tylko nadmorskie    dziś atramentowe niebo  nic nie mówi...   ślady rozmów spojrzeń  zamazują się  powoli znikają  pojawiają się  w innym wymiarze    zapada zmierzch  bezbarwny bez pożegnania    10.2025 andrew   
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ona spali mnie spali tęczę, wstęgę szklanych wież kryształowych twarzy tysiąc ról spadnie w dół   to pęknięcie! powiew światów   hej dziewczyno! hej tutaj! jestem… nie mogę spać nie mogę myśleć! maski prześladują mnie z góry na dół wyciągają zgrabiałe dłonie wciągają uratuj mnie uratuj mnie   ona spali mnie tak, spali mnie...   rozpad światów spaaadaam!   spali mnie... obudzi mnie...   spal mnie… obudź mnie...    
    • Życie w... (kropki dla tych co lubią kropki) Nie byłem, żyję po szyję, po hopki Jeden podskoczy, inny pochopnie Trzeci przeżyje tę chwilę  Czwartych upartych nie licząc w czwartki Najlepsi. bo piątki w video party Sobótka to obrabianie taka czarna robota Niedzielnych cieszy tylko cnota.   Tak upłynie tydzień, miesiąc cały  Miłość oplynie ich innymi drogami Całymi łatami tęskniąc do niej Na koniec pytam ;   Jeśli to tylko tęsknota?, to nie męcz jej kiedy przyjdzie ci na nią tylko ochota.
    • @Nata_Kruk Bardzo dziękuję za serduszko i ponoszące na duchu brawa. Pozdrawiam
    • @Robert Witold Gorzkowski jak masz instagrama to możesz ją wesprzeć ona jest bardzo uczuciowa, polajkować filmy ma ich bardzo dużo. Teraz wystartowała w programie telewizji Australijskiej dla seniorów szukających partnerów. Wbrew temu jak zachowuje się na rolkach jest bardzo samotna. Zdobyła wielu przyjaciół w Polsce i jak przyjeżdża do Polski odwiedzamy ich. Oczywiście wszystkich mężczyzn blokuje w komentarzach.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...