Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Baaardzo klimatyczne, w duchu   
    • krople padają jak muchy po deszczu mniej liczne do domu uciekły jak do klatki w domu nie czekam ich wolno mi zabić?  czy wolno mi?
    • Tyś ładna kobieta, lecz dla mnie już nie ta Chodź ruszasz się ładnie I w tańcu  i w wannie   Choć ładna przykładnie Lecz w sumie nie dla mnie I powiem dosadnie Nie kocham cię snadnie   Lecz incydentalnie Nie bardzo nachalnie Więc wybacz i nie płacz Lecz szukaj innego   Dla ciebie wiernego I mniej zachłannego Na twoje karesy Bo dla mnie to stresy   humory i twory mieszkają w twej główce i karmią i szarpią do zbyt późnej pory   naszego bliskiego byłego już związku uciechy „bez krechy”   bez dusz obowiązku   Nie dla mnie, wyrzekam Lecz ja nie narzekam Na słuszność urody I wiek niezbyt młody   Bo znam cię i znałem Lecz kiedy cię brałem Ty byłaś mi inna, Tak staro-dziecinna   A ja już dojrzałem Do gustów snadź różnych I tonów lirycznych I mniej egzotycznych   Więc żegnaj, bądź zdrowa Wciąż tak kolorowa Jak dla mnie, tak po mnie I nie martw się o mnie   Jak i  ja o ciebie Spotkajmy się w niebie Jeszcze raz
    • Czyli słusznie jestem zazdrosny. Lubisz zazdrość, zauważyłem. Biedni z Toba wielbiciele. Wiesz, ze to Go może boleć... w kilku miejscach?! Jesteś psotna, jak "moja" WIOSNA 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@KOBIETA A teraz wrzuciłem wierszyk dla Ciebie. Pamiętasz, jak w naszej psotnej zabawie - z Twojej inicjatywy, napisałem na pożegnanie  tę zwrotkę:     "To jednak przemyślę, wiadomość Ci przyślę: Że zatem - na razie! - nie bądźmy już razem I łączę wyrazy bez wszelkiej urazy Boś miła KOBIETA lecz dla mnie już nie ta"   Później dopisałem wierszyk "KOBIETA, LECZ NIE TA" z myślą o Twojej psotnej naturze. Teraz jest, za przeproszeniem, publiczny.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...