Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałabym przeżyć z Tobą jeszcze więcej namiętnych chwil, pełnych uniesień i radości.

Spędzić jeszcze więcej czasu.
Wspierać Cię  i być zawsze obok kiedy mnie potrzebujesz na dobre i na złe.
I gdyby cały świat się walił być z Tobą zawsze razem.
Żeby na łożu śmierci stwierdzić z przekonaniem że kochałam i byłam kochana.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Corleone 11w ramach załagodzenia, doceniam twoją pracę nad sobą. Kończąc - w super odlotowy inny wymiar się udam :)                       e                           e:)
    • @viola arvensis Dzięki Violu, wzajemności, bajki zawsze czegoś uczą, a ja to lubię - to nie jest moja mądrość. Ukłony :) @Annna2 No właśnie, Anno, kiedyś napisałam wiersz o tym, jak się strach na wróble zakochał  w gwiazdce. I wiesz co, ta jego miłość była prawdziwa, choć miał tylko serce, jak STRACH. Dziękuję :)  
    • @w0lfy77 Ciekawie się do Ciebie wpadło :)
    • @Jan Sonet Tylko z jednym, się nie zgadzam - bo widzę że nie po drodze nam, nie poezji - tu właśnie piszemy o poezji, czy jest jej tematem polityka, czy okres ery mezozoicznej to zawsze jest poezja, nawet nasza dyskusja toczy się wokół - ta wiedza o erze to w ramach wymiany informacji  za informacją o budżecie. Wracając do wiersza - nie muszę się tłumaczyć, jednak liczyłem na koncept - jeśli mówimy o władzy królewskie to czemu nie cofnąć się dalej. A przy okazji, tekst najwidoczniej zatrzymał mnie i dziękuję za dyskusję z moim wymysłem.
    • @Alicja_Wysocka lubię czytać Twoje wiersze po kilka razy - za każdym razem płynie bardziej melodyjnie. Podobają mi się mądrości, które przemycasz między wersami, niby od niechcenia. To jest świetne i nie sposób ich wsadzić "między bajki"   Z pozdrowieniami.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...