Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Marek.zak1 Jest tutaj kategoria racji. Niewątpliwa. Nie wiadomo co tam w zanadrzu na tyłach restauracji może się zadziać. To wszystko prawda. Ale ja nie dojadam, bo ojczym ma problemy zdaje się cukrzycą to po primo, a po secundo ja akurat mam szlaban na kuchnię. A to układ jednak nieco zmienia. Już nie mówiąc o tym, że ja mam taki organizm, że pisanie, twórczość, poezja, proza i te sprawy napędzają mój głód. Serio głód i niedosyt. Tak już mam niestety :)))
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.  Użytkowniczka Anatomia Venus nie wypowiedziała nawet jednego obraźliwego czy ofensywnego słowa. 
    • @Marek.zak1 To z łatwością udać się może, para nawet biedna się dogada, o ile nie jest zamieszana w jakiś splot przedziwnych interesów i jedna ze stron nie uchodzi za tak zwane źródło osobowe. Bo przy takim układzie nic nie może się udać i przy pierwszym wietrze domek okaże się domkiem z kart i się rozsypie bo musi nawet. Ale to mój wniosek z przeszłości, a nie przeszłość więc w ogóle ciężko stwierdzić, a twardych dowodów nie mam, bo nie zbierałem ich.  @Christine Zmienić inspirację ? 
    • @Christine   w Twoich słowach i między nimi czuję moc piękna.   człowiek którego nie przepełnia poezja nie piszę tak jak Ty.   Twoje teksty są soczyste, kipiące , gorące.   bardzo, bardzo chciałbym przeczytać Twój wiersz :)))))   wiem, że to byłoby dla mnie przeżycie niezwykłe.   też piszę na smartfonie.   tyle, ze nie jestem w podróży :)   będę czekał.   może dobry Duch sprawi, że dostanę Twój wiersz!!!!!!     wszystkiego dobrego :)   bądź bezpieczna :)         @Tectosmith   no proszę.   jest i wujek.   wuju, już po obiadku ?   "stawka większa niż życie" obejrzana ?   jeszcze nie ?   to pa !    
    • @Tymek Haczka Tymku, ja sobie chodzę na łąki, znam je, w ładnej sukience, boso biegam i tam trawa jest mięciutka, dziewicza, nic nie kuje, nie mam kolan jak pinezki. Na początku leżę, chodzę na czworak, a później latam po niej. To nie jest ucieczka od domu, bo ja dom kocham, to jest miejsce relaksu. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...