Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• a ponoć wszystko można ubrać w słowa miłości które przemieniają serca a życie - czyżby zaczął  ktoś od nowa i świat się jak gdyby poprzekręcał :))
    • @Annna2O.k przepraszam, rzeczywiście pomyliłam się. Ale "nie wywołuję nikogo do tablicy", a już na pewno nie Ciebie, osoby, którą darzę ogromnym szacunkiem.  To moje luźne refleksje napisane w nieodpowiednim miejscu. 
    • Bardzo przejmujący wiersz, działa na mnie tak, że brakuje tchu i jeszcze ta muzyka w tle... Widać, że to przemyślany tekst, te obrazy

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

chwytają za gardło. Brawo za podjęcie tematu i za mądre podejście do niego.
    • @Berenika97  teraz Ciebie nie rozumiem. Jeśli chciałaś się ogólnie wypowiedzieć- w temacie- to trzeba było autora wywołać- @Maciek.J on jest autorem tematu. A Ty mnie najpierw wywołujesz do tablicy, a teraz znów przestrzegasz przed papką medialną, i mówisz nie znam tego pana No super
    • @Gosława A już myślałam, że będzie sielsko, spokojnie, letnio. A tu nagle niepokój - matki i wnyki?, a potem - śmierć ukazana mocno, boleśnie katastroficznie, ludobójstwo. Zbudowałaś   porażające obrazy. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...