Luule Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) zakaz wyjścia smuci nie wiem czy bardziej niż to że dawno nie byłam u siebie zresztą od dawna bywam rzadko zajrzałam zaskrzypiały drzwiczki jak moja markotność a tam jesień gorzej koniec listopada odczuwam jak przez pleksę co w sklepach - dla dystansu że dziś patrzę i nie cieszy niemal nic strój ochronny wrósł w skórę próby naprawy legają w gruzach z każdym świtem chwilę po postanowieniach nowonocnych postulatach wielkiej wagi trwałych dokąd noc żeby zabić marazm potrzebny przeszczep każdej komórki nie stać mnie na wiele do tego stopnia że nie wiem czy jak otworzą drzwi rzucę się w ramiona ziemi i bliskich czy rozbita z lenistwa jeszcze sobie nie wyjdę Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Luule (wyświetl historię edycji) 4
beta_b Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Streściłam, ale niezły tekst, podoba mi się Lu, bb
Luule Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i rozwlekłam nazbyt, ale pozwoliłam sobie nie kondensować za mocno. Może dlatego, że strasznie rzadko piszę. A i zastanawia mnie to 'sto lat wielkiej wagi'. Co pod tym ukryłaś:) Jeszcze 100lat z maseczkami? Beto! Oh nie;) A tak w ogóle to mój pierwszy skrót myślowo-skojarzeniowy, to było połączenie '100lat samotności' z 'Miłością w czasie zarazy'. Dzięki Beto
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Bardzo ciekawy wiersz Dziwnie że ma tak niewiele komentarzy Pozdrawiam serdecznie
Luule Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) @Gosława dziękuję, miło mi. Odpozdrawiam;) Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Luule (wyświetl historię edycji)
złote serduszko Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 bardzo ładny utwór . zapraszam na mój profil i zostawienie serduszka pod wierszem << wyjątkowa dusza ,, zastawiam linka odwzajemnie serduszko @Luule
Rekomendowane odpowiedzi