Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 On nazywał go pracusiem choć ten pracy się nie imał więc skąd taką miał opinię a no stąd, że fason trzymał i jak zwykle nie przepuścił żadnej pannie na zabawie tutaj wtrącę sprostowanie bo należy dodać prawie. Prawie robi nam różnicę ale jemu bez różnicy było to, że panna w spodniach czy w sukience lub w spódnicy gdyż te części garderoby tylko ciało otulały a on zwykle na początek choć niemrawy był i mały rosnąc w siłę i w długości na ich ciele się odciskał i to była jego praca więc pracusia miano zyskał. 5
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) wstawiasz Waści takie teksty których nie powinieneś pisać obnażając sekret mężczyzn może lepiej milczeć - cisza jednak skoro poruszyłeś kilka faktów - racz wysłuchać o Nich słowa niezbyt miłe rządzi ponoć nimi d... a co Nami stale rządzi przecież każdy w sobie ma cóś cóś co nieraz coś tam drąży myśli za Nas - to jest "pracuś" co by nie rzekł to są fakty coś kieruje Nami Nimi jest motorem prokreacji prowokuje durne czyny szczęściem dla nas że Najwyższy co się Jemu bardzo chwali dał nam rozum byśmy wszyscy czasem z niego skorzystali Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 4
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Drogi Jacku rozum niczym kiedy krew odplywa z niego przeciez ona wszak wedruje do "rozumu" lecz mniejszego Tak natura nas stworzyla czy jak wolisz ten Najwyzszy by za wlosy lub za noge ciagnac dziewcze do jaskini Rozum wtedy nie potrzebny tylko trzeba sporo krzepy przez to ciala sterowaniem sie zajmuje ten ciut mniejszy :D 4
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Jacek_Suchowicz Na mą obronę jedynie dodam że panny, które uświadomione wiedzą, o jaką rzecz gra się toczy zanim udadzą się gdzieś na stronę nie trzeba zawsze tylko słowami słuchaj no mała wiesz, że ten tego oznajmiać pannie o swych zamiarach lecz się posunąć właśnie do jego umiejętności przeobrażania dodając jeszcze motyw termiczny aby za chwilę i już w realu odbyć stosunek czysto fizyczny jak nie doceniać tu jego roli i nie ogłaszać światu całemu że on nie chowa swej głowy w piasek bo choć jest ptakiem, ale nie emu. 1
Somalija Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Panowie, prawdę tu piszecie, tylko to jest niestety Wasz punkt widzenia. : DDD Z naszej strony: mężczyzna wspaniałą zabawką być może... jeśli mu, do tego wspomnianego rozumu dojść nie pozwolę. Tkwi w niewoli, trudno przecież ,,łatwy" był... Pozdrawiam ; ) Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Marcin Krzysica Choć nie do mnie kierowane jednak temat jest mi bliski ja nie jestem Kasanową lecz z niejednej jadłem miski którą panna podsunęła jak paterę z owocami abym mógł się delektować podanymi delicjami a że rozum gdzieś odpłynął to z rozkoszą i z lubością czynił żem to, co żem czynił rzekłbym - z dziką przyjemnością. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywa i tak:)))))))) Pozdrawiam
ais Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Znany pracoholik robił na nocnej zmianie Ciężko i sumiennie, gdy molestował panie A gdy szedł za to siedzieć Też wcale nie spoczywał Szkolił swoich następców W praktyce pokazywał Pozdrawiam. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Somalija Skoro dziewczę zamiast lalki woli tulić go do siebie i do tego cicho szepcze - miły jestem w siódmym niebie wtedy mogę być zabawką mogę znosić klapsy, razy mogę być wykorzystany no powiedzmy, parę razy a jeżeli właścicielka nie pogwałci mej godności to jej mogę służyć długo choćby nawet do starości. Pozdrawiam :)))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @AOU To już pewnie z innej półki i zupełnie inna bajka bo to męska jest kukułka i niestety swoje jajka wykorzystać na wabika chce lub przy pomocy siły sprawić, aby te, co nie chcą tym przymiotem się bawiły. Pozdrawiam :)))
Somalija Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Henryk_Jakowiec rozważę propozycję : DDD. Bo mężczyzna dziś jakiś słaby, zmęczony, zaraz ,,łapie doła'', strach przed kobietami w prostej linii dziedziczy po ojcu i psuje się zabawka... Pomyślę... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Somalija Oj nie jedna z was niewiasty gorzko by dziś zapłakała gdyby w bardo dawnych czasach sama egzystować miała. Dziś kobiety się szanuje nawet nieraz kwiatki daje a wspomnijmy, jakie dawniej były dworskie obyczaje. Ktoś tam wyżej urodzony bo chałupę miał na wzgórzu mógł bezkarnie zgwałcić pannę którą zdybał na podwórzu. Żadne sądy, żadne prawa nie broniły czci kobiety chociaż ona odmawiała była winna, bo niestety wtedy sądy były męskie królowało wilcze prawo jeśli pan cię wskazał palcem to musiałaś ruszać żwawo aby taki zwyrodnialec w swym obejściu swe zachcianki mógł wprowadzić i wprowadzał w niecne czyny a szlachcianki stały z boku i musiały patrzeć na to widowisko bowiem tak im nakazywał chociaż prostak, lecz panisko. Pozdrawiam :))) 1
Somalija Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Henryk_Jakowiec wiersz po byku, wspaniały i uczący, ale wspomnij drogi Panie, że ten czas już utracony. Teraz baba w sądzie siedzi, w telewizji, no i w sieci. A mężczyzna... cóż niebożę posprzątać po babie może... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Somalija Tak, to prawda, priorytetów się zachciało płci nadobnej więc zdobyły je podstępem przy okazji a sposobnej nigdy im nie brakowało bo chłop sobie sztukę ceni więc odkryły to i owo i chłop siedzi im w kieszeni. Ja też cenię sobie piękno nie na płótnie, nie w granicie ale takie naturalne które nam dostarcza życie a więc mówię zrzućcie szaty nie z przymusu, nie z rozkazu bo ja tylko grzecznie proszę wy zdejmijcie je od razu a ja będąc dobroczyńcą i tej sztuki kuratorem wezmę piękno w swoje dłonie z namaszczeniem i wigorem. pozdrawiam :))) 1
ais Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Niezłe flow @Henryk_Jakowiec Podoba mi się Twój zapał. Pozdrawiam. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @AOU Cóż innego teraz robić kiedy z domu wyjść nie dają dobrze, (lecz czy to na razie?), że nam pisać nie wzbraniają gdybym pisał atramentem wtedy droga kropelkowa byłaby teoretycznie niemożliwa, ale słowa, które lecą wiatrem gnane mogłyby mi się zakazić i niechcąco mógłbym innych no i siebie też zarazić ale poczta e-mailowa na sto procent jest bezpieczna wiec korzystam z niej, bo to jest moja broń, broń obosieczna. Pozdrawiam :))) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Jacek_K Boczne tory nie dla niego aktywności moc w nim drzemie odkąd tylko pradziad Adam z Ewą z raju zszedł na ziemie do dziś stąpa po niej twardo któreś juz tam pokolenie a ten, o kim tutaj mowię miał i będzie miał znaczenie lecz w duecie, bo sam jeden bez partnerki nic nie wskóra lecz gdy razem się przyłożą będzie synek albo córa choć bywają też przypadki które z matmą są związane jedynacy lub rodzeństwo nieraz bywa pomnażane tak się dzieje do momentu (w czasie wszystko się zużywa) że wygasa żar i wigor i zostaje komitywa. Pozdrawiam :))) .
fregamo Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Henryk_Jakowiec uśmiałem się... pozdrawiam 1
Somalija Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @fregamo ja też, im dalej tym ciekawej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @fregamo Takie moje są utwory do nich wasze komentarze żeby wspólnie się weselić a że wena także każe w śmiech zamieniać, co ponure i humorem przykryć troski a czy mi się to udaje? Każdy sam wyciąga wnioski. pozdrawiam :))) 1
Rekomendowane odpowiedzi