Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• ,, Strzeż mnie mój Boże,  zaufałem Tobie ,, Ps.16   Ratuj mnie Boże  znasz  zmartwienia moje    jesteś wszędzie  każdego wspomagasz  a mnie nie widzisz    że Cię dawno opuściłem  cóż w tym złego  taki już jestem   przebaczyłeś  nawet łotrowi na krzyżu    a ja  ja potrzebuję teraz Ciebie  Jezu za...ufam Tobie    może bez tego nie powinno się  nic oczekiwać    RATUJ !    11.2024 andrew Niedziela, dzień Pański  
    • dopóki tchu wystarczyć trzeba i spoza snów kawałek jaźni wyrysowany kolorem drzewa nie trzeba słów a sercem wyrzeźbić czas niezapomniany
    • @Sylwester_Lasota Z założenia publikuję tylko w Warsztacie. Opis zasad Wierszy gotowych jakoś mnie zniechęcił - dla Poetów przez duże P. A ja piszę tylko okazjonalnie, z dużymi przerwami. Ciągiem w jednym podejściu, kiedy czuję do tego impuls, sporadycznie cokolwiek potem zmieniam. Przed dopracowywaniem tekstu i zmianami wręcz czuję opór. Nie potrafię ocenić, które wiersze się nadają do Gotowych, a które nie, nie mam do nich dystansu. Dziękuję za ciepłe słowo

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

, do przemyślenia. Pozdrawiam.
    • W całej tej piramidzie potrzeb współistnienia nazwisk warstw społecznych płaskich przyjaźni i kolegów uświadomiłem sobie w końcu że potrzebowałem ludzi tylko po to by zrozumieć, że nigdy ich nie potrzebowałem
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@aniat.Twój wiersz przywołał do życia pewien dom w moim życiu, który pomalowany był na biało i brązowo, a także komin był pomalowany na biało. Nie wiem, czy ten dom dalej istnieje, lecz zostało tam wiele wspomnień i oddechów najbliższych. Pozdrowienia!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...