Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

lepsze równoległości do których nikt nie wydzwania

bo nie ma raju na karcie ani w abonamencie duże

wymagania umysłowe tych gier lecz wyższa jakość barwy

każdego budynku oraz intensywniejsza rzeka a u jej ujścia

po przemierzeniu z lotu widza jak w dokumencie

codzienności miejscowych która polega na łowieniu

wymiarów przesiewane przez poszukiwacza odpowiedzi

na logicznie zadaną przygodę do konieczności

najlepsze scenariusze choćby o zniesieniu niewolnictwa

na saint - dominque po te światy schodzi się do pamięci

wraca z historiami opowiadanymi mach

po machu i z wiedzą o nieżarcie piękna a spiskowym

przereklamowaniu bólu obowiązującej ontologii

Edytowane przez Słowianin- (wyświetl historię edycji)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Ja w sumie też, ale nadal można kupić w kioskach. Starałem się właśnie m.in. uchwycić, że mija ich czas.   @Annna2 A no tak :) Dziękuję :)
    • Dziękuję........   wiersz ma jeszcze jedną wersję a znając siebie będzie miał ich do końca dnia zapewne jeszcze kilka..... Zabawa słowem bywa bardzo wciągająca.....   Dolina Będkowska   Gdyśmy po chłodzie jaskini w Będkowskiej Dolinie grzali przy herbacie ręce spojrzałeś na mnie i w tej jednej chwili odebrałeś  mowę  w pakiecie ze sercem.   Słowa - paciorki na korali sznurze zerwanym nagle niby  noża cięciem nawet półgębkiem wycisnąć niezdolna wydałam z siebie jedynie chrząknięcie.   Jakże bym  chciała po latach dziesięciu stęskniona po tym pamiętnym chrząkaniu kołysząc w ciepłym oczobrązie  serce zasnąć spokojnie na Twoim ramieniu.        
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No widzisz, a ja nie mam prawka ;))   Pozdrawiam serdecznie :-) Dziękuję @Klip :-)
    • Zabrzmiało dużą dozą romantyzmu i autentyczność, bardzo dobry pakiet :-) W tychże to okolicznościach przyrody. Pozdrawiam :-)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

sierpień po nim wrzesień kółko się zapętla      my w obrazach ciut zgnuśnieni bo życie ucieka      ale złapać to co dobre każdemu przystoi      przecież nocą kurs na niebo warto znowu zrobić... ;)   Jacku... bardzo Ci dziękuję za strofki... :)      @Waldemar_Talar_Talar... dziękuję za "tak". @iwonaroma .................. dziękuję za.. super..  Nie wiem, ale raczej nie.. :) @Alicja_Wysocka ............ uroczy wpis..:) ano piją buty, potrafią dwojako... :))                              Ja zmokłam 20 - go, buty też się opiły... cały dzień byłam daleko od domu. @Dagna.......................... to miło, że tak uważasz. Dziękuję.   Wochen... MIROSŁAW C... TylkoJestemOna... dziękuję i Wam, za czytanie.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...