Ten utwór został doceniony przez użytkowników. MIROSŁAW C. Opublikowano 20 Lutego 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 stała przodem do ognia na koniuszkach jej piersi zakwitły ciemne piwonie jak chłód ciągnący od dołu zataczałem kręgi wspinając się po jej nogach przez uchylone uda dotknąłem wspomnień nic nie straciła ze swojego pierwotnego piękna 9
Lach Pustelnik Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczęściarz:). Ale... niektóre cipki się nie zmieniają, to fakt:)) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @zuzia Dziękuję. @Lach Pustelnik :)) @Annie Dziękuję.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam - słodko to fakt. Pozd.
beta_b Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Przyjemne, delikatne a zmysłowe. Mam serię tekstów o Ewie. Masz ich więcej? bb
Gość Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @MIROSŁAW C. ogród sensorycznych doznań. Piękny wiersz. Pzdr
Lahaj Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @MIROSŁAW C. jest lirycznie i pomysłowo. Z ciekawością zaglądam. Pozdro
Gość Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) @MIROSŁAW C. krótko i treściwie i do celu. Hanka pyta czy dałoby radę tą Ewę gdzieś uraczyć, skusić i namówić na wspólne piwonii zakwitanie. ;) pzdr Edytowane 21 Lutego 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Stary_Kredens Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 Proste i krotkie teksty zawsze dobrze się czyta bo proste i pełne Treści jak milczenie które słowo ogranicza no ale bez przesady słowo też musi być Ale odpowiednie i tutaj jest Pozdrawiam kredens
MIROSŁAW C. Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję, pozdrawiam. @blackwine Miło mi, dziękuję. @beta_b Ewa, jeszcze tu wróci, dziękuję. @Magdalena Witaj córko Adama... @Dag Dziękuję, pozdrawiam. @Lahaj Dziękuję. @rumcajsowanie Ewa, po tej aferze z rajem, nie wychodzi z domu:). Dzięki. @Stary_Kredens Święte słowa... Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi