kb. Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2020 Młode ptaki formują powietrze w ciasne strugi. Upadają ich pióra kołysząc obserwacje ornitologów – przyziemnych przyjaciół. W pustych gniazdach nie doszukują się sensacji. Co innego rosa na zastygłych śmigłach wiatraka - monstrum, gdy jego pęd nie porusza godności krajobrazu. Udziobany w stopę Pan Bóg przypomniał sobie o zrównoważonym rozwoju stworzenia. 2
kb. Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2020 @łucja z chebu w zamierzeniu miało to być uwikłanie Wszechmocnego w ten - jednak widoczny - bałagan klimatyczny (i nie tylko) fajny ten Twój stary młyn, dla mnie symbol zrównoważenia, mimo że dziś nieczynny kiedyś jednak pracujący. dziś pewnie nie zarobiłby na swojego właściciela i siebie, bo utrzymanie obiektu budowlanego w sprawności technicznej też przecież kosztuje dzięki za czytanie Łucjo, pozdrawiam
Maja Cyman Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 @kb. Na smigłach sensacji???BOga udziobało?Panie K mój drogi, to Wszechmocmy i smieje sie najmocniej....i cuduje sobie żwawo
kb. Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 @Maja Cyman nie wiem, nie widziałem dzięki za czytanie, pozdrawiam
Maja Cyman Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 @kb. warto się przyjrzec.pozdrawiam
kb. Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 @Maja Cyman ok. ominę ten sufit
Maja Cyman Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 @kb. i na drugą stronę hop! @kb. break on through the other side, sweet gentelman
Rekomendowane odpowiedzi