panmlody Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 Tyle podziałówszklanki,kieliszkia jesteśmy szkłem.Służymy jakodumne naczyniado picia z nasprzez króla,stwórce.
Gość umbra palona Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @panmlody przepraszam, są jeszcze kubki, filiżanki, kielichy, wiadra .....spodki kosmiczne i usta, które uchylają kobiety, albo....mężczyźni, jak kto woli, do wyboru, do koloru.... Pozdrawiam :)
Maja Cyman Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @panmlody Bardzo fajnie. Zdróweczko:)))
panmlody Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @umbra palona Zapomniałem...chyba wyjdę na rasistę?:o Mam taką nadzieje że pani uchyliła usta do mojego tekstu. pozdrawiam :) @Maja Cyman Dziękuję wiele znaczy to dla mnie. Również życzę zdrowie,pozdrawiam.:)
Gość umbra palona Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @panmlody przepraszam, nie rozumiem, co to ma wspólnego z rasizmem? Ja tylko skomentowałam pana tekst, nie uchylałam ust.
fregamo Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 ja tam wolę pić z łona i z piersi sprężystych i z ust mojej żony.... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi