Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 To prawda. Teraz relacje są tylko na chwilę, bez głębi, wyciąga się z nich tylko to co nam potrzebne z góry zakładając, że i tak z tego nic nie będzie. Ciekawe, gdzie znajdują się Ci, którym się potem udaje.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję, że czytasz moje wiersze. Pozdrawiam ciepło. @Charismafilos …albo w kaloszach. Mam takie ulubione.
    • @Poet Ka - przy moich 81 latach wolałbym porównać teksty - a nie ze słuchu, bo ciężko skojarzyć / zapamietać obydwa na raz. Jeśli się zdecydujesz na taki lub podobny krok - zapraszam - najpierw możesz sobie odsłuchać kilka moich piosenek z różnych playlist mojego kanału na YouTubie ... mam ich tam około 200. Tutaj - pod tym adresem też znajdziesz niektóre z nich ... SIEMA!!!
    • @piąteprzezdziesiąte  

kuszące, pończoszkowe szaleństwo a ta blondyna lekko mnie przypomina pozdrawiam !  @piąteprzezdziesiąte A oto moja wersja pończoszkowo- karciana       Nie chcę być złodziejką czystej miłości - powiedziałam, zauważając oczko w koronkowej pończoszce.  Pożerasz głodnym wzrokiem moje rozognione ciało udając, że nie dostrzegam sięgam po serwetkę nad stołem. Odsłaniając zagłębienie piersi, spoglądam prosto w twoje oczy lustrzane odbicie nad barem mówi mi, że masz asa w rękawie. Szkarłatem naszych twarzy, śladem namiętności szminki wiem, że pragniesz tylko mnie.!  Pocałunku damy kier.    
    • @LessLove Bardzo mi miło:-) Dziękuję i pozdrawiam Cię

@MIROSŁAW C. Tak miało być - sielsko, anielsko;-) Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam   @.KOBIETA. Super, że się spodobała moja wizja. Dziękuję. Pozdrawiam milutko:-) @Poet Ka Zaczerpnięte gdzieś tam z przestrzeni nad moją głową;-) Bardzo lubię te dawne pisania. Dziękuję i pozdrawiam   @Berenika97 Dokładnie tak to poczułam i przeniosłam na papier. Dziękuję Ci za miłą ocenę Pozdrawiam serdecznie   @Kwiatuszek @Rafael Marius @Charismafilos @Leszek Piotr Laskowski Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...